Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care Mihai Bendeac nu s-a căsătorit până acum! A rămas cu sechele după o relație

Care este motivul pentru care Mihai Bendeac nu s-a căsătorit până acum! A rămas cu sechele după o relație

Care este motivul pentru care Mihai Bendeac nu s-a căsătorit până acum! A rămas cu sechele după o relație

Toată lumea știe că Mihai Bendeac nu are de când să-și întemeieze o familie și ăși dorește să fie burlac toată viața lui, însă puțini știu motivul pentru care a luat această decizie. Actorul a povestit totul!

Care este motivul pentru care Mihai Bendeac nu s-a căsătorit până acum! A rămas cu sechele după o relație

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai apreciați și iubiți actori și oameni de televiziune din România, însă este, de asemenea, și unul dintre cei mai râvniți burlaci din țarp. Actorul este înconjurat de fel și fel de doamne și domnișoare care și-ar dori o relație cu acesta, însă nu s-a simțit pregătit până în acest moment să ajungă la pragul căsătoriei. Recent, juratul de la ”iUmor”, a dezvăluit motivul care nu s-a simțit pregătit niciodată să ajungă în fața altarului.

”Mă simt foarte bine în această ipostază, dar am și niște momente în care mă uit în jur și mă întreb dacă sunt bine unde sunt, dacă nu cumva am nevoie de altceva. Am fost extrem de afectat în relația cu femeile. Nu mai am niciun pic de răbdare. Acum un an jumate m-am îndrăgostit, dar este foarte greu pentru o femeie să fie lângă mine, căci eu am nevoie de foarte multe momente de singurătate”, a declarat Mihai Bendeac pentru Antena Stars.

Mihai a avut multe eșecuri în relațiile amoroase. A fost împreună cu multe femei cunoscute din showbiz, însă toate aceste l-au dus pe actor în punctul în care să considere că este mai bine să nu se căsătorească pentru că este un bărbat difici într-o relație. Nu-i place să dea raportul partenerei de viață sau să se simtă constrâns în vreun fel.

Mai mult, acesta a declarat cu ani în urmă pe o rețea de socializare că nu își dorește să ajungă niciodată la pragul căsătoriei și și-a făcut un tatuaj specific în acest sens. Bărbatul și-a tatuat pe degetul inelar cuvântul ”never”, astfel că a dat de înțeles că este convins că în viața lui nu va exista fericitul eveniment.

Ce așteptări are Mihai Bendeac de la o femeie

Mihai Bendeac a specificat care este tipologia femeii pe care o dorește lângă el și ce urmărește exact la viitoarea parteneră de viață. Acesta a surprins mereu cu dezvăluirile și sinceritatea de care a dat dovadă mereu, astfel că a povestit cum își dă seama de caracterul unui om și în special comportamentul femeii pe care o are lângă el.

”Primul lucru la care mă uit la o femeie este modul în care se raportează la cei care oferă servicii. Eu cred că acolo vezi cu adevărat caracterul unui om. Dacă vrei să cunoști pe cineva întreabă doamnele de la curățenie despre acel om. Asta urmăresc cel mai mult la oameni și cred că asta ne definește cu adevărat”, a mai adăugat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac nu a fost mereu contra acestui eveniment. El s-a iubit nebunește cu ani în urmă cu actrița Andreea Vasile și la acel moment bărbatul era convins că vrea să rămână cu partenera lui până la sfârșitul vieții și și-a dorit să se căsătorească cu aceasta, însă cei doi s-au despărțit si viața i-a dus pe drumuri diferite. Fosta logodnică a actorului este acum mămică și este foarte discretă cu viața ei personală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: