Redactia.ro
Home » Monden » FOTO Andreea Raicu, goală pușcă! Mihai Bendeac este fascinat de formele ei

FOTO Andreea Raicu, goală pușcă! Mihai Bendeac este fascinat de formele ei

Andreea Raicu și-a uimit fanii! Vedeta s-a fotografiat nud și a postat imaginea pe Instagram. Astfel, Andreea Raicu a pus pe jar imaginația tuturor bărbaților, mai ales a lui Mihai Bendeac.

Andreea Raicu, goală pușcă! Mihai Bendeac este fascinat de formele ei

Andreea Raicu a postat zilele acestea, pe Instagram, o poză cu ea complet goală. Imaginea i-a uimit pe fanii vedetei, deoarece i-a obișnuit până de curând cu fotografii decente. Bărbații în schimb, au fost plăcut suprinși de ceea ce au văzut, inclusiv Mihai Bendeac.

Andreea Raicu a menționat de altfel, că poza este făcută în perioada izolării și că are altele și mai deocheate, pe care nu ar vrea să le țină ascunse de ochii lumii. Trebuie să remarcăm faptul că la cei 43 de ani, Andreea Raicu are un corp de invidiat.

Foto: Captură Cancan

„Din perioada in care eram inchisi in casa☺️ Multumesc @alexgalmeanu si @iulia.sas, we really had fun that day si ma bucur ca m-ati convins sa pozez fara masti. Le pun la cutia cu momente frumoase din afara zonei de confort ca tot asta a fost trendul predominat in acesta perioada. Mai avem si altele si si mai si. Sa le postam sau….?😇”, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu a primit aprecieri din partea unor nume sonore precum Mihaela Rădulescu, care i-a scris: ”Superbă!” sau din partea Andreei Esca, care i-a comentat: ”Like”. Mihai Bendeac nu a putut trece cu vederea priveliștea din fața ochilor, așa nu s-a abținut și i-a scris: Oriunde. Oricând. 😜”. Momenta, acesta nu a primit vreun răspuns de la fosta prezentatoare.

Cum își menține silueta Andreea Raicu

Andreea Raicu este una dintre vedetele adepte alte stilului de viață sănătos. Într-unul dintre interviurile sale, Andreea spunea că are un regim alimentar bazat pe multă apă. De altfel, are grijă de interiorul său și nu a apelat vreodată la injecții cu acid hialuronic sau botox.

„Beau foarte multa apa si dorm. Indiferent ce faci din exterior, daca nu lucrezi din interior lucrurile nu functioneaza. Cele mai importante resurse pentru mine sunt somnul, sportul, meditatia, hidratarea si o alimentatie sanatoasa si echilibrata. Folosesc creme, dar ele nu au absolut niciun efect atata vreme cat ingrijirea si grija nu vine din interior. Da, am cearcane, dar este normal ca la varsta de 38 de ani sa ai cearcane.Nu fac injectii cu acid hialuronic sau botox”, a declarat Andreea Raicu pentru WOWbiz.ro.

Totodată, Andreea Raicu are grijă să facă zilnic mișcare: fie în parc, la sală, înot sau yoga.

„In fiecare zi fac sport, orice fel de sport, nu lipseste o activitatea fizica: alerg in parc, merg la sala, fac yoga, inot sau daca nu, pur si simplu merg pe jos. E foarte importanta activitatea fizica. Desigur, si o alimentatie sanatoasa si echilibrata, sa-i dai corpului intotdeauna ce are nevoie”, a mai adaugat vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini