Redactia.ro
Home » Monden » Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit: „O relație sănătoasă și onestă”

Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit: „O relație sănătoasă și onestă”

GALERIE FOTO (4) Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit

Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit. Se știe că Andreea Raicu a avut de-a lungul timpului relații cu mai mulți bărbați din showbiz-ul românesc. Cea mai cunoscută dintre acestea a fost cea cu artistul Tudor Chirilă. Recent, vedeta Tv a vorbit despre relația pe care o are cu bărbații care au făcut parte din viața ei.

Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit: „O relație sănătoasă și onestă”

Ce a declarat Andreea Raicu despre Tudor Chirilă, fostul ei iubit. Andreea Raicu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare Tv, iar de-a lungul timpului, vedeta și-a asumat toate relațiile pe care le-a avut. Andreea Raicu a făcut parte, la un moment dat, din viața mai multor bărbați celebri din România. În prezent, vedeta a decis să fie mai discretă cu viața sa personală.

În urmă cu câțiva ani, Andreea a format un cuplu cu unii dintre cei mai doriți bărbați din showbiz-ul romțnesc, iar multă lume s-a întrebat ce relație are în prezent cu foștii săi iubiți. Întrebată de un fan pe rețelele de socializare dacă doi foști iubiți pot rămâne prieteni, aceasta a dat un răspuns surprinzător. ”Cred că este posibil atunci când te împaci cu ce s-a întâmplat și îți dorești să ai un om cu care ai împărțit o perioadă importantă, care te cunoaște și cu care te respecți și ai aceleași valori. Este nevoie de multă maturitate să înțelegi dacă vrei asta și dacă îți face bine și puteți crea o relație sănătoasă și onestă. Și dacă aduci plus valoare vieții tale’‘, a scris Andreea Raicu pe Instagram.

Cu cine s-a iubit Andreea Raicu

Prima relație a Andreei Raicu care a făcut vâlvă în rândul presei a fost cea cu fotbalistul Cristi Chivu. La acea vreme, vedeta avea 25 de ani, iar Chivu 22 de ani. Cei doi au fost împreună doar un an, pentru că fotbalistul era plecat foarte des, motiv pentru care au decis să pună capăt relației. Un alt bărbat care i-a furat inima Andreei Raicu a a fost artistul Tudor Chirilă. Cei doi au avut o relație picantă, certându-se și împăcându-se de mai multe ori. Andreea și Tudor au avut o relație de șapte ani, iar într-un interviu, vedeta a vorbit despre fostul său iubit, deși nu i-a pronunțat numele. „Am avut o relaţie toxică, lungă, de şapte ani. Nu mai eşti tu, nu mai eşti fericit. Persoana respectivă în loc să te susţină, e împotriva ta…. Eşti veşnic tensionat, îţi pierzi încrederea în tine… Nu e un subiect dificil pentru că am putut să mă uit la ele. Relaţiile dificile pot fi şi la 40 de ani…”, a spus Andreea.

După despărțirea de Tudor Chirilă, Andreea Raicu s-a îndrăgostit de tenismentul Horia Tecău, și chiar dacă iubirea lor de dragoste a fost frumoasă, cei doi s-au despărțit. Conform acesteia, făceau parte din lumi diferite. În prezent, Andreea Raicu, 44 de ani, preferă să fie foarte discretă cu viața ei sentimentală. În urmă cu un an, aceasta a fost surprinsă în compania omului de afaceri Matei Stratan, dar niciunul dintre ei nu a confirmat sau negat speculațiile din presă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: