Redactia.ro
Home » TV » Ce a ajuns să facă Andreea Raicu, după ce s-a lăsat de televiziune. A dispărut din lumina reflectoarelor

Ce a ajuns să facă Andreea Raicu, după ce s-a lăsat de televiziune. A dispărut din lumina reflectoarelor

Andreea Raicu

Andreea Raicu era o figură prezentă constată la TV, având propriile emisiuni și fiind la un moment dat parte a unui film. Aceasta a decis să se retragă în urmă cu mulți ani, dar iată care este adevăratul motiv pentru care a decis să facă acest lucru.

De ce a plecat Andreea Raicu din televiziune, de fapt

Andreea Raicu a vorbit pentru prima dată despre motivul care a făcut-o să renunțe le aparițiile pentru micul ecran, după 20 de ani de televiziune. Astfel, vedeta a povestit că nu e mai regăsea în acea lume și simțea că este o piesă lipsă din puzzle, așa că a decis să se îndepăsrteze și să se concentreze asupra ei,

„Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită.

Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu.

Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva”, a povestit Andreea Raicu.

Acum, Andreea Raicu se recomandă dreptEntrepreneur, Tv Personality, Mind & Body Coach, Book Author, Healthy Living Promotor, Motivational Speaker, NGO Activist, așa cum reiese de pe paginile sale de socializare.

Andreea Raicu a devenit „bunică”

Foarte puțini sunt cie care știu că Andreea Raicu a adoptat o fetiță de la un centru de plasament la distanță. Anul trecut, aceasta a devenit mamă pentru prima dată și Andreea Raicu a devenit astfel „bunică”

„Opt ani am fost nedespărțite, ani în care am trăit atât de multe lucruri, experiențe, vacanțe, călătorii care au creat o legatură incredibilă. Viață însă a avut niște planuri diferite de cele la care mă gândisem eu și was în urmă cu șapte ani, deși nu intrase la liceu, Maria a ales să plece de la centrul Macrina și ulterior să mergă undeva lângă Constanța împreună cu mama ei”, povestea Andreea Raicu despre experiența de a fi mamă adoptivă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: