Redactia.ro
Home » TV » Motivul halucinant pentru care Andreea Raicu a renunțat la televiziune

Motivul halucinant pentru care Andreea Raicu a renunțat la televiziune

Andreea Raicu și-a păstrat departe de ochii publicului viața personală. Vedeta a povestit abia acum care a fost motivul pentru care a renunțat la televiziune, chiar în momentul în care avea o carieră de invidiat. 

 

 

Vedeta a ajuns să facă terapie

 

Andreea Raicu ducea o viață de lux, dar a ajuns să facă terapie. Una dintre vedetele cu o carieră înfloritoare, Andreea Raicu a ales brusc să dispaă din lumina reflectoarelor. Mulția u fost cei care s-au întrebat de ce a recurs vedeta la acest gest. Andreea Raicu a fost extrem de căutată pentru a modera diverse emisiuni, însă vedeta a refuzat și nu a oferit explicații. Recent, frumoasa vedetă și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele perioade din viața sa și despre alegerea de a face terapie.

Vedeta mărturisește că și-a început cariera în televiziune când nici nu se aștepta, ba chiar, spune că surprinzător a fost și faptul că a rezistat atât de mult în fața telespectatorilor.

 

Motivul pentru care a renunțat la televiziune

 

Andreea Raicu a renunțat la televiziune pentru că nu se mai regăsea în acest domeniu. Vedeta a vorbit și despre începutul său în televiziune. ,,Am intrat în televiziune în urmă cu 20 de ani și îmi amintesc că am fost prima dată la o probă și m-am dus fără să știu ce o să se întâmple. Era pentru o emisiune de dimineață. Am luat proba și următorii 20 de ani i-am petrecut în televiziune, creând momente și amintiri extrem de frumoase. Nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge să fac televiziune, nu mi-am imaginat să petrec atâția ani într-un loc, pentru că atunci când eram mică mi-am dorit să fiu psiholog”, a mărturisit Andreea, potrivit Libertatea.

Andreea Raicu  susține că avea o viață așa cum nici nu a visat. deși deținea casa pe care o voia, mergea în ce vacanțe voia, ori de câte ori își dorea, căci banii nu erau o problemă, ajunsese în punctul în care nu se mai simțea bine cu propria sa viață. Astfel că, mult timp a încercat să își găsească răspunsurile în diferite cărți ori filme, însă a reușit abia după ce a ajuns să facă mult timp terapie.

“Aveam tot ce îmi doream și aveam, cumva, viața la care visa toată lumea, adică acele elemente pe care dacă le ai ți se garantează o viață fericită. Aveam o carieră strălucită, eram celebră, aveam o situație financiară care îmi permitea să fac orice, oricând, aveam relația care părea perfectă, aveam o casă în care stăteam și care-mi plăcea foarte mult, puteam să călătoresc și să-mi cumpăr tot ce îmi doream eu. Cumva, era viața din filme. Viața fără greșeală, dacă o priveai din exterior. Și cu toate astea, nu simțeam așa. Simțeam că lipsește ceva. Am făcut multe ore de terapie, am citit foarte mult și tot nu înțelegeam ce lipsește. Și când te deschizi, viața îți aduce tot felul de oameni, tot felul de elemente și poți să găsești răspunsurile”, a adăugat Andreea Raicu, potrivit sursei citate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: