Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu a trecut prin clipe grele: Mama sa a fost infectată cu Covid-19

Andreea Raicu a trecut prin clipe grele: Mama sa a fost infectată cu Covid-19

Andreea Raicu

Andreea Raicu a dezvăluit, marți, pe rețelele sociale, că mama sa, în vârstă de 80 de ani a fost infectată cu coronavirus, dar și spaima prin care a trecut.

Mama Andreei Raicu, infectată cu Covid

Andreea Raicu a mărturisit, marți, pe Instagram că a trecut printr-o spaimă atunci când a aflat că mama sa a fost depistată pozitiv cu coronavirus, cu toate că aceasta se simte mai bine acum.

„Mama mea a fost testată pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac această informație publică”, a scris Raicu pe Instagram.

Mama Andreei Raicu, internată două săptămâni

Vedeta mărturisește că mama ei a stat în spital două săptămâni, perioadă care a fost printre cele mai crunte din viața ei, „cu foarte multă frică” și foarte imprevizibilă.

Andreea Raicu a vorbit de profesionalismul personalului medical de la Spitalului „Victor Babeș”, medici și asistente care duc o luptă incredibilă cu noul virus, în fiecare zi.

Am tot respectul pentru profesionalismul cu care au tratat-o atât pe mama, cât și pe toți cei internați acolo. Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar știu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primescă de ziua ei, care va fi peste câteva zile”, a mai spus Andreea Raicu.

Deși recunoaște că mulți români încă se îndoiesc de existența virusului sau de virulența lui, Andreea Raicu a făcut un apel la înțelepciune și la încrederea în specialiștii în epidemiologie. Ea le recomandă românilor să poarte mască în spațiile publice aglomerate, pentru a evita o posibilă infectare.

„Deși am petrecut timp cu ea, nu m-am infectat pentru că am purtat în permanență masca. Știu că este o loterie și oricând ne putem infecta, dar cel puțin știu că mă pot proteja purtând-o!”, a mai spus Andreea Raicu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: