Redactia.ro
Home » Monden » Drama neștiută a Andreei Raicu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și tatăl ei

Drama neștiută a Andreei Raicu. Ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și tatăl ei

drama-andreea-raicu-relatie-tata

Andreea Raicu este una dintre cele mai cunoscute figuri TV din România. Cariera îndelungată, șarmul imbatabil, și de ce nu – istoricul amoros – au făcut-o mereu să fie în centrul atenției. Există, însă, o parte din viața vedetei pe care nu și-a dorit nicicând s-o expună: relația problematică cu tatăl său. Iată, ce s-a întâmplat, de fapt, între ea și tatăl ei!

Drama Andreei Raicu – „Mi-aș fi dorit să-mi spună că mă iubește indiferent de orice

Puțini știu despre Andreea Raicu că relația cu tatăl său a fost problematică și că, peste ani, asta și-a pus amprenta asupra dezvoltării sale psihice și emoționale. Într-o postare extrem de sinceră, de pe blogul său, Andreea Raicu povestea acum un an cum, în copilărie, și mai apoi la maturitate, simțea că nu este iubită de tatăl său.

Vedeta TV povestește într-un mod dezarmant cum, copil fiind, simțea că trebuie să lupte pentru iubirea tatălui ei. Își amintește episoade în care trebuia, constant, să demonstreze că e deșteaptă și, prin urmare, vrednică de iubirea tatălui său. „„Tot ce mi-as fi dorit de la tata era sa imi spuna ca este mandru de mine si de cine sunt si ca ma iubeste indiferent de orice. Probabil ca asta ar fi oprit lupta mea continua de a-i castiga dragostea.”, mărturisește pe blog vedeta.

 

Și-a sabotat relațiile de iubire din cauza relației cu tatăl ei

Mai târziu în viață, această senzație de neiubire s-a transpus în toate deciziile și relațiile sale. Vedeta povestește cum a căutat în fiecare iubit al său ceea ce tatăl său reprezenta. Așa a ajuns să lupte constant pentru a demonstra că este vrednică de iubire.

Iar atunci când obținea asta de-a gata, i se părea ireal, căci nu fusese nevoie să lupte. „Asa ca am cautat mereu sa lupt pentru dragostea lor, asa cum faceam pentru a primi dragostea tatalui meu. Cand o primeam pur si simplu, mult prea usor, nu stiam ce sa fac cu cea. Mi se parea ca nu e reala, autentica, pentru ca nu luptasem prea mult pentru ea, nu luptasem suficient. Stiam ca pentru a primi dragostea adevarata trebuie sa muncesc.”, a povestit Andreea Raicu pe blog.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini