Redactia.ro
Home » TV » Și-au dat jos masca! Top 10 vedete nemachiate

Și-au dat jos masca! Top 10 vedete nemachiate

GALERIE FOTO (11)

 Top 10 vedete nemachiate. Dacă unele vedete se pot lăuda că arată la fel de bine și nemachiate, în cazul altora, diferenţa între un chip natural şi unul demn de copertele revistelor este uriaşă. Vedete de la noi din țară au demonstrat acest lucru. Nu este de mirare că persoanele publice se feresc de camerele foto atunci când nu sunt fardate. Însă, pentru că de ce ţi-e frică nu scapi, un moment de neglijenţă şi unul de neatenţie sunt suficiente pentru a le fi imortalizate chipurile neatinse de pensula make-up artistului.

Iată cum arată 10 dintre vedetele de la noi fără pic de machiaj pe față

Bianca Dragusanu

Vedeta a demonstrat că este la fel de frumoasă și naturală. Bianca Drăgușanu arată foarte bine nemachiată. Aceasta a publicat de-a lungul timpului mai multe imagini pe contul sau de Facebook in care apare cu tenul natural. In afara de sprancene, evident, deoarece acestea sunt tatuate. De aici ne putem da seama ca Bianca Drăgușanu nu se teme să se afișeze cu chipul natural, desi unii au criticat-o de cateva ori pentru faptul ca se afiseaza cu foarte mult make-up pe chip.

Andreea Bănică

Atunci când nu este machiată, pe chipul Andreei Bănică se pot sesiza câteva imperfecțiuni. Diferența dintre Andreea Bănică machiată și Andreea Bănică nemachiată este destul de mare.

Lavinia Pârva

Când e aranjată şi machiată, Lavinia poate să înnebunească orice bărbat, iar machiajul sexy şi privirea misterioasă din a doua imagine îi vin foarte bine. Dar, aşa cum era de aşteptat la vârsta ei, Lavinia arată bine şi nemachiată, chiar dacă în lipsa fondului de ten i se văd pistruii.

Gabriela Cristea

Gabriela Cristea a surprins pe toată lumea cu o poza în care apare fără pic de machiaj. probabil că vedeta nu se afla în cea mai bună zi a sa,atunci când a fost facută poza.

Anda Adam

Are un corp bine lucrat la sală, e toată numai fibră, dar se pare că Anda Adam a trecut mai mult pe la fitness decât pe la saloanele de înfrumusețare. Se pare că în cazul Andei Adam varianta în care apare nemachiată nu este chiar cea mai bună.

Adelina Pestrițu

se poate lăuda cu un ten perfect. Deseori, postează pe contul său de socializare imagini din rutina ei cotidiană. De-a lungul timpului vedeta le-a arătat fanilor cum arată fără strop de machiaj. Bruneta a publicat o fotografie în care nu are strop de machiaj şi a dovedit fanilor că este o femeie foarte îngrijită.

Dana Rogoz

Artista are întotdeauna grijă de imaginea sa și nu iese niciodată din casă fară ca ținuta ei să fie impecabilă. De data aceasta însă a afișat un look cu totul și cu totul diferit fata de cel cu care și-a obisnuit fanii.

Andreea Raicu

Se pare că Andreea Raicu a reușit să-și depășească frica de a ieși din casă fără să fie fardată, așa cum declara chiar ea într-un interviu mai vechi. „În perioada în care nu îmi imaginam viața fără make up în public, cei care mă vedeau în intimitate, imi spuneau că fără machiaj sunt cea mai frumoasă. Mi-a luat mult timp și multă muncă, pe care am facut-o cu mine, să înțeleg asta. Să ajung să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt. Acum știu că fără machiaj sunt autentică și cea mai frumoasa.  Asta mă face să mă simt fericită și liberă. Să nu uitați niciodată că atunci când sunteți făra machiaj sunteți cele mai frumoase. Exact așa cum sunteti voi cu adevărat.”

Elena Băsescu

Fiica fostului preşedinte al României, Elena Băsescu nu se poate lăuda cu un chip natural fără cusur. Se pare că aceasta mai are puțin de lucrat în ceea ce privește felul în care arată fără machiaj.

Nicoleta Luciu
Nicoleta Luciu se mândreşte cu modul în care arată, aşa că nu se fereşte să apară naturală. Cu toate acestea diferența dintre momentul când este machiată și cel în care apare nemachiată este destul de mare.

Citește și:Cum arata Jojo în urmă cu 25 de ani. Actrița este de nerecunoscut

Etichete: