Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Raicu s-a testat pentru Coronavirus: “Nu mi-e frică”

Andreea Raicu s-a testat pentru Coronavirus: “Nu mi-e frică”

Andreea Raicu s-a testat pentru Coronavirus

Fosta prezentatoare Tv, Andreea Raicu a declarat în emisiunea Teo Show că s-a testat de trei ori pentru coronavirus. Potrivit acesteia, au fost foarte multe persoane din jurul ei care au fost testați pozitiv cu COVID-19, astfel, vedeta își dorește să fie precaută.

Andreea Raicu s-a testat pentru Coronavirus: “Nu mi-e frică”

Andreea Raicu, în vârstă de 43 de ani a fost invitată în cadrul emisiunii Teo show unde a vorbit despre coronavirus. Vedeta a declarat că s-a testat de trei ori pentru coronavirus, deoarece multe persoane din jurul său au fost diagnosticați cu acest virus.

Cu ajutorul acestor teste, Andreea va afla mai repede dacă este infectată sau nu. „Mă trezesc dimineața uneori și-mi zic: «Încă o zi în care trebuie să fiu atentă cu cine mă văd». (…) Întotdeauna port mască. Dacă nu o am, de multe ori intru în panică. Multă lume spune că e o nebunie, dar nu este. În jurul meu foarte mulți oameni, foarte mulți oameni apropiați, au fost bolnavi de COVID-19 sau sunt”, a spus Andreea Raicu.

Andreea Raicu, despre coronavirus

Andreea Raicu a menționat că devine melancolică în momentul în care își aduce aminte că virusul se află printre noi și își dă seama că legăturile dintre oameni s-au schimbat. „Un lucru care mă afectează pe mine foarte tare este conexiunea cu oamenii pentru că nu mă mai întâlnesc cu ei, nu mă mai strâng în brațe.Nu mi-e frică că aș putea să mă îmbolnăvesc, ci de ce ar putea să lase în urmă acest virus„, a mai spus Andreea.

Mai mult, vedeta a subliniat faptul că a intrat în contact cu multe persoane infectate cu noul coronavirus. Aceasta a povestit și o întâmplare recentă. Fosta prezentatoare a vorbit despre fiica lui Virgil Ianțu. Cele două au plecat împreună de la o ședință foto, iar pe drum Jasmine nu a vrut să-și pună masca, susținând că amândouă sunt sănătoase. După câteva zile, Andreea a aflat că aceasta era infectată cu COVID-19.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: