Redactia.ro
Home » Monden » Fiica lui Virgil Ianțu arată fabulos la 15 ani. Face furori pe rețelele de socializare

Fiica lui Virgil Ianțu arată fabulos la 15 ani. Face furori pe rețelele de socializare

virgil iantu are covid

Fiica celebrului prezentator, Virgil Ianțu este de o frumusețe răpitoare, iar la cei 15 ani ai săi, Jasmina are toate atuurile necesare unui model. Astel, Jasmina face furori pe rețelele sociale, iar tatăl nu ezită o clipă să îi pună toată lumea la picioare.

Virgil Ianțu, mândru de fiica sa

Jasmian, fiica lui Virgil Ianțu arată precum o floare la cei 15 ani. O spune chiar tatăl său, care face tot posibilul să îi pună lumea la picioare,informează ciao.ro.  „Dintr-o floricică pe care o țineam aproape într-o palmă, s-a transformat în cea mai frumoasă floare din lume. La mulți ani, Jasmina și îți mulțumesc că te-ai gândit că aș fi un tată bun pentru tine!”, a fost mesajul postat de Ianțu pe Facebook, atunci când Jasmina a împlinit 15 ani, mândru de fiica lui și de faptul că e tată de fată.

Jasmina Ianțu vrea să devină designer

Înzestrată cu o frumusețe ieșită din comun Jasmina Ianțu  este extrem de naturală și își dorește să devină designer. Fiind pasionată de modă a avut chiar ocazia să fie model pentru noua colecție de hanorace cu mesaj a Andreei Raicu, bună prietenă cu tatăl ei, încă de când lucrau amândoi la PrimaTV.

Jasmina Ianțu, model pentru colecția de hanorace a Andreei Raicu

Andreea Raicu a dat startul lansării a unei colecții de hanorace.  A decis să o facă în colaborare cu una dintre cele mai frumoase tinere de la noi, fiica bunului său prieten Virgil Ianțu.

„Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianțu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu și colecția mea de haine, tricouri și hanorace și că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aș fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viața este plină de surprize și se încăpățânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact așa s-au întâmplat”, spune Andreea Raicu.

Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – și nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă și foarte naturală, iar pe lângă asta este și extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moștenește pe Virgil, care are niște principii de viață și valori foarte bine definite”, a mai adaugat Raicu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: