Redactia.ro
Home » Monden » Virgil Ianțul este infectat cu noul coronavirus. Care e starea de sănătate a fostului prezentator TV

Virgil Ianțul este infectat cu noul coronavirus. Care e starea de sănătate a fostului prezentator TV

GALERIE FOTO (2) virgil iantu are covid

Veste-șoc în showbizul românesc! Fostul prezentator al emisiunii „Vrei să fii miliardar?”, Virgil Ianțu, a fost infectat cu noul coronavirus. Informația a fost făcută publică chiar de către jovialul prezentator, prin intermediul rețelelor de socializare.

Virgil Ianțu are coronavirus

Virgil Ianțu se alătură vedetelor din showbizul românesc care au fost infectate cu noul coronavirus. Prezentatorul TVR a anunțat că a contractat nemilosul virus, dar că starea lui de sănătate este una bună, staționară. Din primele informații, Virgil Ianțu a făcut o formă ușoară a coronavirusului și se bucură de îngrijiri medicale de specialitate, oferite de medicii de la Spitalul Mobil Chitila.

S-a infectat, deși s-a protejat. Prima declarație a prezentatorul TVR

Virgil Ianțu a precizat că, în tot acest timp, el a respectat normele de protecție împotriva covid și nu știe de unde a contractat virusul. El îi sfătuiește pe toți cei care îl urmăresc să nu lase garda jos și să-și ia, în continuare, măsuri de protecție împotriva covid-19.

Virgil Iantu are covid
Virgil Iantu a contractat virusul SARS-COV2

„Această poză e făcută astăzi şi poate va surprinde. Da, deşi am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă, am contactat Covid. Din fericire am o formă uşoară şi voi trece peste asta cu bine. Vreau să le mulţumesc celor de la Spitalul Monza şi acestei echipe de la Spitalul Mobil Chitila pentru efortul pe care îl fac în fiecare zi pentru noi toţi. A fost o experienţă care m-a făcut să îi apreciez şi mai mult pe cei care în fiecare zi se expun pentru a ne face pe noi bine. Pe voi va rog doar să nu lăsăţi garda jos şi sa va protejaţi cât puteţi, purtând masca şi exagerand cu igienă. Asta pentru voi şi pentru cei dragi vouă. Va doresc sănătate, iar mie îmi doresc negativare rapidă!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: