Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce artistă celebră de la noi s-a iubit Mihai Bendeac? Lumea aproape că a uitat că au fost împreună

Cu ce artistă celebră de la noi s-a iubit Mihai Bendeac? Lumea aproape că a uitat că au fost împreună

GALERIE FOTO (4) Mihai Bendeac, probleme de sanatate

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România, iar asta explică multele sale relații cu femei care mai de care. Deși multe dintre acestea se știu, se pare că lumea a uitat de una dintre fostele iubite ale actorului.

Cu ce artistă celebră de la noi s-a iubit Mihai Bendeac? Lumea aproape că a uitat că au fost împreună

Mihai Bendeac este unul dintre cei mai controversați actori și oameni din televiziune, iar de-a lungul timpului au existat numeroase situații în care a apărut câte o fată de oraș care s-a lăudat cu relație intimă cu juratul de la iUmor. Ceea ce nu multă lume își mai aduce aminte este relația dintre Mihai Bendeac și nimeni alta decât Sore.

Cu ce artistă celebră de la noi s-a iubit Mihai Bendeac? Lumea aproape că a uitat că au fost împreună

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac s-a iubit cu celebra artistă Sore, iar relația celor doi a fost plină cu de toate: picanterii, dar și o despărțire răsunătoare, care a scandalizat showbizul la momentul respectiv. La acea vreme, Sore făcea încă parte din trupa Crazy Win, iar Mihai Bendeac putea fi urmărit la emisiunea ”Mondenii’ de pe Prima Tv. Au decis să fie împreună în urmă cu aproape zece ani, în vara anului 2009 și a durat până în luna octombrie a aceluiași an. Și chiar dacă nu pare să fie vorba despre Mihai Bendeac, acesta chiar a suferit foarte tare în urma despățirii și nu s-a ferit să își arate durerea.

Cu ce artistă celebră de la noi s-a iubit Mihai Bendeac? Lumea aproape că a uitat că au fost împreună

”E cumplit să te desparţi de cineva atâta timp cât încă mai ai sentimente pentru persoana respectivă (…) Eu mi-am pierdut încrederea în femei. Nu ştiu cum. Nu ştiu când. Pur şi simplu am pierdut-o”, a spus Mihai pe blogul personal.

După despărțirea celor doi, au existat zvonuri conform cărora aceasta s-ar fi produs după ce au apărut public o serie de fotografii XXX al căror protagonist era însuși Bendeac.

Mihai Bendeac a fost idolul unei celebre prezentatoare de știri

O celebră prezentatoare de știri a fost îndrăgostită de Mihai Bendeac. Actorul regretă că nu i-a împărtășit sentimentele și le-a dezvăluit fanilor despre cine este vorba. Totul s-a aflat îngtr-un dintre edițiile de la iUmor.

Fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac și-a făcut apariția pe scenă pentru un roast de senzație. La un moment dat, pe ecran rula o poză cu actorul și foștii săi colegi de liceu. Printre aceștia se afla și Lavinia Petrea, care îl ținea drăgăstos de umăr pe Mihai Bendeac. După ce a văzut poza, cu nostalgie… Mihai Bendeac a făcut mărturisirea neașteptată! Se pare că Lavinia Petrea, știrista de la Pro Tv, a fost îndrăgostită doi ani de colegul său. Iar, acum, Mihai Bendeac regretă că nu i-a împărtășit sentimentele la vremea respectivă.

”După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc”, a declarat Mihai Bendeac.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: