Redactia.ro
Home » Monden » Legătura dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea de la Știrile Protv: ”Îmi arăta sentimentele de iubire”

Legătura dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea de la Știrile Protv: ”Îmi arăta sentimentele de iubire”

Ediția iUmor de miercuri seară a fost plină de surprize. Jurații au fost luați la ”roast” de invitați celebri, dar și de fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac din liceu. Aceasta a arătat telespectatorilor și câteva poze din adolescența actorului, iar într-una dintre ele apare și Lavinia Petrea, prezentatoarea Știrilor Protv. Aceasta îl ține de umăr pe Mihai Bendeac.

Legătura dintre Mihai Bendeac și Lavinia Petrea de la Știrile Protv: ”Îmi arăta sentimentele de iubire”

Fosta dirigintă a lui Mihai Bendeac, din liceu, a venit în platoul iUmor, miercuri seară, și i-a luat ”la roast” pe jurați. Cu Mihai Bendeac a arătat câteva poze, iar într-una dintre ele apărea ținut de umăr de Lavinia Petrea, prezentatorea Știrilor Protv. Așa s-a aflat că cei doi au fost colegi de liceu. De altfel, Mihai a dezvăluit că Lavinia era îndrăgostită de el în acea perioadă, dar el nu-i arăta sentimentele. Acum regretă, potrivit Wowbiz.ro.

Legătura dintre prezentatoarea TV Lavinia Petrea și actorul Mihai Bendeac

„După cum puteți observa, mă ținea așa, după umăr, Lavinia Petrea care acum este la Pro TV și care îmi arăta sentimente de iubire în clasa a noua și a zecea și eu ca un cretin ordinar ce sunt, eu nu i-am întors sentimentele. Acum ea este superbă și eu sunt un dobitoc., a declarat Mihai Bendeac.

Lavinia Petrea, mamă a trei copii. Cine este soțul ei

Lavinia Petrea are trei copii, în prezent, alături de soțul ei, procurorul Romulus Varga. Într-un interviu, frumoasa prezentatoare a dezvăluit că s-au cunoscut în cadrul unei întâlniri informale.

Mihai Bendeac Susține Că Lavinia Petrea, știrista De La Pro TV, A Fost  îndrăgostită De El în Liceu. „Eu Nu I-am întors Sentimentele” | Libertatea

„Eu sunt în televiziune de 17 ani. El zice că, deși nu era telespectator fidel, mă știa de la televizor. Ne-am cunoscut în cadrul unei întâlniri informale, dar la mult timp față de momentul la care a fost lansată invitația de către șeful lui de atunci. Chiar a fost o întâlnire informală, doar că s-a întâmplat la câteva luni de când am primit invitația, pentru că pur și simplu nu am putut să ajung. A fost dragoste la prima vedere, asta o știm amândoi”, a povestit Lavinia Petrea, pentru Libertatea.

Mihai Bendeac nu este căsătorit în prezent și nici nu are copii, spre deosebire de Lavinia Petrea. Într-o zi, a întrebat în glumă pe facebook cine ar vrea să facă un copil cu el:

”Vrea cineva să facă un copil cu mine? Că nu mai am ce să postez! Sau să-mi împrumute o pisică…”, a scris Mihai Bendeac pe contul lui de Instagram. I-au răspuns multe fane, printre care și faimoasa Anastasia Soare, mai în glumă, mai în serios:  ”Hai că mă sacrific eu!! Și atunci să vezi ce mult content vei avea!! 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: