Redactia.ro
Home » Monden » Răspunsul Loredanei Groza pentru Mihai Bendeac, după ce a cerut-o de soție

Răspunsul Loredanei Groza pentru Mihai Bendeac, după ce a cerut-o de soție

Loredana Groza a venit cu un răspuns pentru Mihai Bendeac, după ce actorul a cerut-o de soție. Ulterior, Mihai Bendeac a venit cu o altă replică.

Răspunsul Loredanei Groza pentru Mihai Bendeac, după ce a cerut-o de soție

După ce Loredana Groza s-a pozat îmbrăcată lejer, în trening și adidași, Mihai Bendeac a întrebat-o dacă vrea să fie soția lui, chiar pe facebook. De cum i-a văzut comentariul, răspunsul artistei nu a întârziat să apară. ”Mai întrebi”, a fost replica acesteia.

După ce a văzut cum i-a răspuns, Mihai Bendeac a reacționat din nou: ”Trebuie să-mi anunț familia. Chem un echipaș SMURD să fie în caz de ceva”, a spus juratul de la iUmor, pe rețelele de socializare.

Loredana Groza a stârnit controverse după ultima sa melodie

Loredana Groza a fost aspru criticată de fani și alți colegi de breaslă după ce a cântat melodia ”Fericire”, cu un grup de maneliști, printre care: Jador, Florin Salam, Culiță Sterp Vali Vijelie sau Jean de la Craiova. Cel care i-a propus această colaborare a fost Costi Ioniță. Și oameni din lumea modei au avut cuvinte dure la adresa videoclipului.

”S-a tot scris despre chestia asta cu Loredana. Au curs râuri și lacrimi despre manele & rasism. Eu nu am nimic cu manelele (chiar dansez în draci, uneori, pe manele), nu am nimic nici cu Loredana (dimpotrivă, îi ador piesele vechi). Dar am, totuși, ceva de zis din perspectiva unui cetățean (care întâmplător e și fashion editor), dar care ascultă și muzică:

1. Loredana e nulă din punct de vedere stilistic. Nulă! Aici nu vreau să aud nimic despre libertatea de a fi tu însuți, gusturi și alte bla-bla-uri. E doar nulă. Nu e nici cool, nici excesivă, nici versaciană, nici experimentală, nici alternativă. E doar nulă.

2. Piesa e nulă. Putea fi o manea explozivă, simpatică, dansantă. Putea să aibă un mesaj. Nu are. E doar nulă.

Nu sunt hater. Dar mi-e greață să văd cum niște alți cetățeni încearcă cu disperare să justifice un produs nul și să scrie pagini întregi despre nimic, crezând că fac societatea mai bună și că luptă pentru toleranță”, a scris Maurice Munteanu pe rețelele de socializare.

În schimb, Loredana Groza spune că piesa ”Fericire” nu este o manea, ci un happy-tone. De altfel, explică faptul că prin această melodie a vrut să-și iasă din tipare.

„În pomul lăudat toată lumea aruncă cu pietre. E un moment istoric în muzică românească și pentru mine, de ce nu.(…) Când e ceva care iese din tipare, care poate șoca anumite spirite puritane, sau care cred că muzică pe care o ascultă ei e superioară, nu am cum să mă supăr. Aici e o problema și de rasism. Sunt convinsă. E o mare parte a problemei. Unii nu pot să înghită lucrul asta. Dar foate mulți nu au de unde să știe că eu de foarte mult timp fac asta.E un nou gen, de fapt. Nu este manea. Și dacă ascultați ritmul, nu este nici raggaeton, nici manea. Este happy-tone. Noul gen, noul trend. Noi l-am inventat. Noi vrem să facem ceva nou întotdeauna, nu o manea. Tot timpul trebuie să faci ceva nou, să mergi pe anumite șabloane din muzică, dar să vii cu o schimbare. Ei n-au știut că o să fiu pe acest cântec. La filmare au aflat. În afară de Florin Salam care știa, ceilalți n-au știut. A fost foarte mare veselie la filmări. Sunt niște gentlemani, niște oameni dichisiți care au venit aranjați. Așa sunt toți lăutarii, care sunt priviți de multă lume că și cum sunt veniți dintr-o subcultură.(…) Nu regret deloc că am făcut videoclipul”a declarat Loredana Groza.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: