Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac, dezvăluiri despre viața de suporter. De ce nu mai ține cu nicio echipă de fotbal

Mihai Bendeac, dezvăluiri despre viața de suporter. De ce nu mai ține cu nicio echipă de fotbal

Cum arăta Mihai Bendeac la 14 ani! Actorul este de nerecunoscut cu păr

Mihai Bendeac are o amintire neplăcută din perioada adolescenței când era un fan fidel al meciurilor de fotbal. Dinamo era echipa sa favorită și nu pierdea momentele când aceasta juca cu echipa adversară. Într-o zi, însă, a decis  să nu mai țină cu niciun club de fotbal. Care este motivul?

Mihai Bendeac, dezvăluri despre viața de suporter. De ce nu mai ține cu nicio echipă de fotbal

Mihai Bendeac a dezvăluit recent, într-un interviu pentru Gsp.ro că în adolescență era un suporter adevărat. Obișnuia să țină cu Dinamo și mergea cu tatăl său la toate meciurile. Dar, la un moment dat, a decis să nu mai fie fanul niciunei echipei, în urma unui incident.

Decizia lui Mihai Bendeac de a nu mai ține cu nicio echipă de fotbal a survenit după ce a fost agresat de suporterului echipei Rapid. El și tatăl său au fost înjurați și s-au ales și cu fularele luate de la gât.

”Cumva am renunțat la a fi dinamovist sau a fi absolut orice după un eveniment care mi s-a întâmplat când eram copil. Undeva pe la 13-14 ani. Am fost la un meci pe „Lia Manoliu” și țin minte că-mi croșetase bunică-mea un fular alb-roșu. Ne îndreptam spre stadion, eram cu taică-miu și cu un prieten de-al lui. La un moment dat ne-am întâlnit cu un grup de suporteri rapidiști. Și știu că unul dintre ei, care avea o ceafă atât, a venit spre mine, mi-a luat fularul de la gât și taică-miu i-a spus: Lasă-l în pace că-i copil. Și a început să ne înjure în ultimul hal și pe tăcă-miu, și pe mine. Ăla a fost momentul în care mi-am jurat că niciodată în această viață nu o să mai fiu fanul vreunei echipe! M-a scârbit foarte tare evenimentul în sine.”, a povestit Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac: ”Mi-am dorit foarte mult notorietatea”

În cadrul aceluiași interviu, Mihai Bendeac a spus că și-a dorit de mic să devină celebru. Își amintește cum dădea autografe imaginare. De altfel, recunoaște că notorietatea are și minusuri.

”Mi-am dorit foarte mult notorietatea. Și visam la ea. Stăteam ore în șir și dădeam autografe imaginare. Mi-am dorit notorietate pentru că mi-am dat seama că în ce am făcut și în ceea ce vreau să fac pe mai departe e nevoie de notorietate. De la un punct încolo este o viață foarte complicată”, a mai spus actorul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: