Redactia.ro
Home » Monden » Gabi Tamaș și Mihai Bendeac, la un pas să-și împartă pumni și picioare

Gabi Tamaș și Mihai Bendeac, la un pas să-și împartă pumni și picioare

mihai bendeac, Gabi Tamas, bătaie

Mihai Bendeac a dezvăluit o întâmplare care s-a petrecut în urmă cu ceva ani. Aflat în Centrul Vechi al Capitalei, actorul a dat nas în nas cu Gabi Tamaș și au fost la un pas să se ia la bătaie.

Mihai Bendeac și Gabi Tamaș s-au întâlnit într-un club din Centrul Vechi al Capitalei. Amândoi consumaseră cam mult alcool așa că spiritele s-au inflamat rapid, iar fotbalistul l-a provocat pe Bendeac. Actorul spune că totul ar fi pornit de la o fată care îl însoțea, dar nu își aduce foarte bine aminte. Și-au dat amândoi tricourile jos și s-au pregătit, dar în acel moment au intervenit bodyguarzii clubului unde se aflau, care i-au despărțit.

“Era cinci dimineața, eram în Centrul Vechi, în «Vintage». Eu mă îmbătasem foarte tare, el se îmbătase foarte tare și știu că la un moment dat și-a dat tricoul jos și-a zis: «Hai să ne batem!». Cred că eram cu o fată, o colegă, care i-a spus ceva, el i-a răspuns urât și atunci mi-am dat și eu tricoul jos. Era o diferență între cum arăta Gabi Tamaș și cum arătam eu. Ha, ha, ha! Au intervenit bodyguarzii și ne-am despărțit amiabil până la urmă”, a povestit Mihai Bendeac pentru GSP.

Bendeac, impresionat de Gabi Tamaș

Mihai Bendeac a recunoscut că uneori atunci când merge într-un club îi place să consume mai mult alcool, dar nu s-ar putea întrece cu Tamaș niciodată.

“Pe mine m-a fascinat… Eu când ies beau foarte mult. Beau mult, mult. Adică, într-o seară am numărat și am băut 38 de shoturi. Ăla a fost un record filmat. Atunci am băut și eu tot shoturi. Cât beam eu două shoturi, Tamaș bea zece. Adică era… Am zic, vezi domne, ce înseamnă totuși profesionistul! Un mare profesionist. Un mare profesionist! Ha, ha, ha! Și la băutură, și la fotbal”, a mai declarat, Mihai Bendeac.

Este cunoscut faptul că fotbalistul Gabi Tamaș este impulsiv atunci când bea peste măsură. De-a lungul timpului a fost implicat în mai multe incidente, ba chiar a ajuns și la poliție .
Unul dintre cele mai cunoscute incidente a avut loc în 2013. Atunci, aflat sub influența băuturilor alcoolice a spart ușa unui bloc și s-a culcat pe scară.

“Am 38 de ani, îmi zici mereu că am spart ușa… Ce am făcut? Am omorât pe cineva? Mai sparg una! O dată, de două ori, am plecat, am venit, iar am plecat, am venit… nu se mai plictisesc? Poate sparg acum un geam! Nu știu, inventez ceva ca să se schimbe discuția!”, a spus Tamaș pentru Sport.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: