Redactia.ro
Home » Monden » Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă. Ce i-a spus antrenorul juratului de la iUmor

Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă. Ce i-a spus antrenorul juratului de la iUmor

GALERIE FOTO (2) Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă.

Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă. Celebrul actor a vorbit pentru prima dată, despre un moment penibil pentru el. Mihai Bendeac a povestit că s-a întâlnit cu Victor Pițurcă într-un magazin din Capitală, iar când s-a prezentat acesta i-a transmis că nu îl cunoaște și că nu a auzit niciodată despre el.

Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă. Ce i-a spus antrenorul juratului de la iUmor

Mihai Bendeac umilit de Victor Pițurcă. Juratul de la iUmor este cunoscut pentru felul în care imita diferite personalități ale fotbalului. Printre aceștia se numără Gigi Becali, Victor Pițurcă, Anghel Iordănescu, Gică Hagi sau Giovanni Becali. În ultimii ani, Bendeac a devenit o personalitate importantă în showbiz-ul românesc, iar multă lume îl recunoaște. Ei bine, se pare că a avut parte de un moment penibil după ce s-a întâlnit cu antrenorul Victor Pițurcă.

Bendeac a povestit că în urmă cu câteva luni, actorul s-a întâlnit într-un magazin de lux cu Victor Pițurcă. Fără să stea pe gânduri, Bendeac s-a dus către fostul selecționer al tricolorilor, s-a prezentat, dar Pițurcă i-a spus că nu îl cunoaște. Juratul de la iUmor a recunoscut că s-a simțit penibil în acel moment, părăsind imediat magazinul. “Am avut o întâlnire într-un magazin. Eu cred că s-a făcut că nu mă cunoaște. Era într-un magazin de cravate, de lux, de pe Calea Victoriei. Am vrut să mă duc să-l salut pe om, să văd cum reacționează.Am intrat și m-am dus direct la dânsul. ‘Bună ziua, sper că nu v-ați supărat?!’. ‘Pentru ce?”. ‘Pentru faptul că vă imit”. ‘Cum mă imiți?’.Am început că pe mine mă cheamă, așa și cutare… S-a făcut că nu mă cunoaște, că n-a auzit niciodată de mine. M-am simțit penibil, a fost oribil și-am ieșit de acolo. Nu cred nici până în ziua de astăzi că nu văzuse nicio parodie”, a declarat Mihai Bendeac.

Mihai Bendeac, experiență penibilă

Vedeta de la Antena 1 și-a adus aminte de o întâmplare pe care a numită-o penibilă și care a avut loc în urmă cu mai mulți ani. Acesta se pregătea să intre în finala live „România Dansează’, în momentul în care a fost anunțat că trei fete din partea conducerii vor să facă poze cu el. „Moaaaamaaa!!! In mintea mea era: „Aşa tatiiii!!! Mai venim de-acasă! Iată rezultatele activităţii prodigioase! Aşa trebuie tratat un star!Oaaaa!!! Ma gandeam: „Pai da! E de notorietate si ca sunt un armasar! Bine, bă! E clar ca numai un megastar primeşte fete din partea conducerii!”, povestea Bendeac.

Mihai Bendeac la Romania Danseaza

În momentul în care cele trei fete frumoase s-au apropiat de el, Mihai Bendeac era în culmea fericii, gândindu-se că șeful său l-a privilegiat și i-a trimis câteva tinere pentru a se bucura. „Deja incepusem sa am senzatia ca sunt, efectiv, un Zeu. Fetele din partea conducerii se apropie, pasind elegant. Una dintre ele îmi întinde mana. Eu, i-o intind la rându-mi, si-i spun cu o privire macho:
– Buna, eu sunt Mihai. Am înţeles ca sunteţi din partea…
– DA! EU SUNT FIICA DIRECTORULUI…„, a scris Bendeac pe Facebook. Cu siguranță momentul a fost unul memorabil pentru Bendeac, acesta povestind de multe ori această întâmplare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: