Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care Prințul William ar fi refuzat ca fratele său, Harry să își boteze fiica la Windsor

Care este motivul pentru care Prințul William ar fi refuzat ca fratele său, Harry să își boteze fiica la Windsor

Care e motivul plecării subite a Prințului Harry din Anglia.

De câteva luni, publicul așteaptă să-l vadă pe al doilea născut al prințului Harry și Meghan Markle, fiica lor Lilibet Diana. Bebelușul, care s-a născut în iunie, încă nu și-a făcut debutul public, un lucru ieșit din comun al familiei regale. Zvonurile spun că Harry și Meghan au în plan să o aducă pe Lilibet în Marea Britanie pentru botezul ei la Capela Sf. Gheorghe de la Windsor.

Gurile rele spun că Prințul William nu ar fi de acord cu planul fratelui său

Conform informațiilor din presă, Prințul Harry și Meghan Markle ar dori să își creștineze mezina în Marea Britanie la Winsor. Zvonurile arată că Prințul William nu este încântat de această idee și că s-ar fi opus propunerii fratelui său mai mic.

Având în vedere că Jubileul de platină al reginei va fi principalul punct focal al anului 2022, va fi interesant să vedem dacă frații își pot vindeca diferențele, deoarece aproape sigur vor trebui să petreacă mai mult timp împreună până atunci.

Atât Harry, cât și Meghan au fost foarte dornici să facă această întoarcere și să se asigure că botezul va avea loc în special în fața Majestății Sale Regina. Ar exista o persoană care este de părere că acest lucru nu este necesar și nu este dispus să dea la pace cu Harry. este vorba despre Prințul Wiliiam. Prințul William a fost cel care ar fi spus că nu crede că va funcționa și că nu ar fi o idee deosebit de bună.„, a declarat o sursă apropiată a Familiei Regale pentru o publicație internațională.

Motivul pentru care Prințul William nu ar fi de acord cu botezul micuței Lillibeth la Windsor ar fi evitarea unor conflicte. Având în vedere că Prințul William și Meghan Markle au renunțat să mai deservească Casa Regală, ar interveni o problemă în privința petrecerii. Se pare că orice eveniment al Familiei Regale este finanțat de Coroana Regală, dar și din taxele plătite de cetățeni.

Meghan Markle și Prințul Harry, Crăciun la Casa Regală

Ducele și ducesa de Sussex intenționează să-și ducă copiii în Marea Britanie pentru Crăciun. Va marca prima dată când Meghan Markle s-a întors de când cuplul a demisionat din funcțiile regale cu normă întreagă și s-a mutat în SUA în 2020. Harry s-a întors doar de două ori de atunci – pentru înmormântarea prințului Philip în aprilie și dezvelirea unei statui a mamei sale prințesa Diana în iulie. Ultima dată când au petrecut Crăciunul în Marea Britanie a fost în 2018, la șapte luni de la nuntă.

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, Crăciunul este văzut ca o oportunitate pentru ducele și ducesa de Sussex de a se reuni cu familia regală britanică și de a le prezenta fiica lor care s-a născut în iunie anul acesta.

Când Harry și Meghan au plecat, au spus clar că nu vor să renunțe la casa lor din Marea Britanie. Au încă Frogmore Cottage și planul lor era să se întoarcă în Marea Britanie. Crăciunul este privit ca o oportunitate. S-ar putea să existe o înmuiere, care ar putea deschide calea pentru o vindecare a rupturii famili. Cu siguranță este ceea ce dorește regina. Prințul Charles ar dori să-și vadă nepoții. O întâlnire sugerează că speră să meargă mai departe și să rezolve lucrurile.”, a dezvăluit o sursă a Casei Regale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: