Redactia.ro
Home » Monden » Care este motivul pentru care Zanni nu vrea să mai audă de mama sa adoptivă. Ce a declarat artistul

Care este motivul pentru care Zanni nu vrea să mai audă de mama sa adoptivă. Ce a declarat artistul

Zanni, cunoscut pentru sinceritatea și deschiderea sa față de fani, a făcut recent mărturisiri emoționante despre femeia care l-a crescut până la adolescență. Artistul, care și-a câștigat popularitatea după ce a participat și a câștigat competiția „Survivor România”, a povestit pe rețelele de socializare motivele pentru care a rupt legătura cu aceasta și de ce nu dorește să mai audă de ea.

Femeia care l-a crescut și lipsa recunoștinței

Într-o postare recentă pe rețelele de socializare, Zanni a întrebat retoric de ce „țara asta este o infecție ordinară”, întrebându-se despre starea generală a societății. Răspunsurile fanilor nu au întârziat să apară, iar printre ele a fost și un mesaj legat de femeia care l-a crescut până la adolescență. Deși mulți dintre urmăritorii săi se așteptau ca artistul să fi reluat legătura cu aceasta, Zanni a declarat că nu are niciun sentiment de recunoștință pentru ea.

Nici un semn de recunoștință n-am pentru oamenii care mă ajută, pentru că asta este sarcina sau treaba lor. Recunoștința adevărată de la mine este pentru oamenii care mă ajută pentru că ei cred în mine. Ai încercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu să-ți dai seama dacă cei care te ajută, te ajută doar pentru că au și ei de câștigat din treaba asta sau te ajută pentru că sunt conștienți că ajutorul lor te ajută pe tine să devii cine ești cu adevărat”, a spus Zanni pe rețelele de socializare.

O copilărie marcată de dificultăți

Zanni, al cărui nume real este Zannidache, a avut o copilărie dificilă, petrecută în mare parte în orfelinate. Artistul a dezvăluit că lipsurile și condițiile grele au jucat un rol important în formarea sa. În timpul competiției „Survivor România”, acesta a mărturisit că este obișnuit cu lipsa de mâncare și cu traiul dificil, aspecte care l-au pregătit pentru provocările din concurs.

Mi-am dorit experiența ‘Survivor România’, presimțeam că o voi trăi, chiar dacă nu știam când se va întâmpla acest lucru. Viața mea a fost ‘Survivor’, pentru că eu am parcurs niște încercări demne de ‘Survivor’. N-am mâncat mult la viața mea, am dormit pe unde am apucat, am avut în fiecare zi grijă să am și a doua zi ce mânca și unde să dorm. Sunt obișnuit să lupt pentru supraviețuire”, a declarat Zanni, spre surprinderea unora.

Experiența „Survivor România” și impactul asupra vieții sale

Participarea la „Survivor România” a fost pentru Zanni mai mult decât o competiție; a fost o reafirmare a luptei sale constante pentru supraviețuire. În Republica Dominicană, Zanni a demonstrat nu doar abilități fizice și mentale remarcabile, ci și o determinare ieșită din comun, dobândită în urma unei copilării dificile.

Mi-am dorit să trăiesc această experiență pentru că reflectă viața mea. M-am regăsit în fiecare provocare de la ‘Survivor’, am luptat și am câștigat, nu doar competiția, ci și respectul celor din jur și al meu. Faptul că am reușit să câștig acest concurs este dovada că oricine poate depăși dificultățile, indiferent de cât de grea este viața”, a spus artistul.

Zanni a reușit să transforme toate dificultățile și provocările întâmpinate de-a lungul vieții într-o poveste de succes. Determinarea și puterea sa de a lupta pentru supraviețuire l-au transformat într-un simbol al rezilienței și al speranței.

Relația cu femeia care l-a crescut

Legat de femeia care l-a crescut, Zanni a fost foarte clar în declarațiile sale. El a subliniat că nu simte niciun fel de recunoștință față de ea, considerând că aceasta doar și-a făcut treaba. Pentru Zanni, recunoștința se îndreaptă către cei care l-au ajutat sincer, din convingerea că îl pot sprijini să devină cea mai bună versiune a sa.

Este important pentru mine să recunosc ajutorul celor care au crezut în mine. Nu vreau să par lipsit de recunoștință, dar trebuie să înțelegem diferența între ajutorul oferit ca o datorie și cel oferit din inimă. Asta face toată diferența”, a concluzionat Zanni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: