Redactia.ro
Home » Sport » Care este numele adevărat al lui Ion Țiriac! “Am încercat să-l schimb”

Care este numele adevărat al lui Ion Țiriac! “Am încercat să-l schimb”

ion țiriac, ion țiriac nume, Simona Halep, serena williams,

Fostul jucător de tenis este cunoscut în toată lumea ca Ion Țiriac. În buletin omul de afaceri are însă alt nume.

Cel care a făcut dezvăluirea a fost chiar omul de afaceri. Acesta este trecut în buletin cu numele de Ioan, la fel ca tatăl său. Pentru că toată lumea îl știe ca Ion Țiriac, fostul jucător de tenis a vrut să-și schimbe numele, dar în final a renunțat. În familia Țiriac, fiul omului de afaceri poartă același nume, Ion, iar fiica, Ioana.
blockquote>
„În pașaport scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci m-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat la un moment dat să îmi schimb numele, să îmi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage încât am renunțat. Ioan Ţiriac scrie în pașaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov”, a spus Ion Țiriac la emisiunea „Rețeaua de Idoli” de pe TVR 1.

Scandalul în care a fost implicat Țiriac recent

Fostul jucător de tenis a fost implicat recent într-un scandal uriaș cu familia Serenei Williams. Totul a pornit de la o declarație făcută de omul de afaceri. Soțul americancei, Alexis Ohanian a fost foarte deranjat și a început un adevărat război pe contul de Twitter.

„Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a fost declarația lui Țiriac, de la care a pornit totul.

Alexis Ohanian a postat imediat un răspuns.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a scris Alexis Ohanian.

Cea mai recent postare a lui Ohanian a fost făcută imediat după ce Serena Williams a învins-o pe Simona Halep la Australian Open.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, pe contul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: