Redactia.ro
Home » Sport » Ion Țiriac a fost jignit de familia Serenei Williams

Ion Țiriac a fost jignit de familia Serenei Williams

Ion Țiriac, serena williams, jigniri

Imediat după ce Serena Williams a câștigat meciul cu Simona Halep, din sferturile de finală de la Australian Open, soțul acesteia a continuat războiul cu Ion Țiriac.

Soțul Serenei Williams, Alexis Ohanian, nu uită declarațiile lui Ion Țiriac, deși acestea au fost făcute în urmă cu ceva vreme. Imediat după meciul de astăzi, acesta a postat un nou mesaj adresat omului de afaceri. De această dată, jignirile au mers totuși cam departe.

„E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul, sexistul şi clovnul Ion Ţiriac”, a postat Alexis Ohanian, pe contul său.

Tot scandalul a început după ce Ion Țiriac i-a recomandat fostului lider mondial să se retragă din tenis. Soțul americancei a postat mai multe mesaje la începutul acestui an, adresate omului de afaceri.

„E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac. „A trebuit să-l caut pe Goolge…se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)”, a scris Alexis Ohanian.

Declarația care a deranjat-o pe Serena Williams

În urmă cu mai bine de o lună, Ion Țiriac a declarat într-o emisiune TV că după părerea sa, Serena Williams ar trebui să se retragă din tenis.

„Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! La vârsta asta și la greutatea pe care o are acum, nu se deplasează atât de ușor pe cât se deplasa acum 15 ani. Serena a fost o jucătoare senzațională. Dacă ar avea puțină decență, s-ar retrage! Din toate punctele de vedere”, a declarat Ion Țiriac, la emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR.

Nu este pentru prima dată când omul de afaceri face asemenea afirmații. S-a întâmplat și în 2018, după ce Serena a jucat la turneul de la Madrid, patronat de Ion Țiriac.

“Cu tot respectul, are 36 de ani și 90 de kilograme. Mi-ași dori ca tenisul feminin să aibă alte opțiuni. Aş vrea să mai văd o jucătoare precum Steffi Graf “, a spus Țiriac pentru Sport Bild, în 2018.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: