Redactia.ro
Home » Monden » Care este numele complet al lui Dani Oțil. Doar apropiații îl știu

Care este numele complet al lui Dani Oțil. Doar apropiații îl știu

Care este numele complet al lui Dani Oțil.

Care este numele complet al lui Dani Oțil. De ani de zile le urează „Bună dimineață” tuturor românilor, prin intermediul matinalului pe care îl prezintă. Cu toate astea, puțini sunt cei care știu care este numele complet al lui Dani Oțil.

Care este numele complet al lui Dani Oțil. Doar apropiații îl știu

Dani Oțil este unul dintre cei mai apreciați prezentatori de televiziune din România. Acesta moderează matinalul „Neatza” alături de Răzvan Simion, fiind urmărit de milioane de români. Cu toate astea, puțină lume știe care este numele complet al lui Dani Oțil. Recent, soția sa, Gabriela Prisăcariu a postat în mediul online un videoclip de la cununia civilă, unde se aude numele complet al prezentatorului tv. Dani Oțil a preferat să țină ascuns al doilea său prenume, dar se pare că partenera l-a dat de gol.

Într-un moment al filmării se poate auzi numele complet al lui Dani. Când ofițerul de stare civilă le citește numele celor doi, atunci când ajunge la Dani, acesta îl strigă Otil Daniel Zeno. Dani nu vorbește des despre cel de-al doilea prenume al său și foarte puține persoane îl cunosc. Numele Zeno vine de la grecescul Zeus, care înseamnă „Zeus”, „divin”. Zeno este menționat chiar și în calendarele bisericești. Mai mult, numele e întâlnit în multe țări, precum Grecia, Cehia, Polonia și altele.

Dani Oțil și-a întemeiat o familie alături de Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și-a găsit fericirea în brațele Gabrielei Prisăcariu. Cei doi s-au căsătorit anul trecut, iar tot atunci au devenit părinții unui băiețel. Fotomodelul l-a adus pe lume pe micuțul Luca Tiago. Cei doi s-au cunoscut pe platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, iar de atunci drumurile lor s-au legat. Între Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu există o diferență de vârstă de 12 ani, dar acest lucru nu a fost un obstacol în calea iubirii lor. „În redacția Antenei 1. Eu eram în rochie de mireasă la ora 11:00 dimineața, iar el terminase emisiunea. ”, a povestit Gabriela atunci când a fost întrebată cum l-a cunoscut pe soțul ei.

Recent, topmodelul și-a exprimat dorința de a-i face un frățior sau o surioară micuțului Tiago. Soția lui Dani Oțil a născut în urmă cu 5 luni și deja se gândește să devină mamă din nou. La scurt timp după naștere, Gabriela a revenit rapid la silueta ce a consacrat-o. Vedeta și-a amintit că pe parcursul celor 9 luni de sarcină era mult mai odihnită și putea petrece mai multe ore dormind.„Acum am înțeles eu de ce să zice că emani frumusețe când esti însărcinată. Păi da, pentru că dormi cât vrei, te uiți la Netflix, faci tot ce vrei. Acum am cearcăne cât casa, sunt neodihnită, da, vreau să fiu iar însărcinată. (…)”, a declarat Gabriela Prisăcariu.

Dani Oțil este un tată model și un soț ideal. Acesta a povestit că de dragul soției sale a fost dispus să renunțe la aproape tot mobilierul din casă pentru o mulțumi. „Pentru cei care vor să își facă soția fericită! Soția a zis că e cam veche mașina de spălat vase! „Nu mă interesează, vreau alta nouă”, a zis soția.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: