Redactia.ro
Home » Știri » Care este numele real al lui Ion Țiriac! Puțini știu acest detaliu despre miliardar

Care este numele real al lui Ion Țiriac! Puțini știu acest detaliu despre miliardar

Ion Tiriac

Într-o apariție televizată surprinzătoare, miliardarul Ion Țiriac, la vârsta de 84 de ani, a dezvăluit publicului său prenumele real, scoțând astfel la iveală un detaliu personal care a fost păstrat cu grijă de-a lungul decadelor. Miliardarul român, cunoscut pentru activitățile sale variate și pasiunea sa pentru tenis, a împărtășit într-un interviu acordat postului TVR 2 o informație care a surprins și intrigat mulți dintre cei care îl admirau.

Care este numele real al lui Ion Țiriac

Ion Țiriac a dezvăluit că, în trecut, a avut intenția de a-și schimba prenumele din „Ioan“ în „Ion“ și în documentele oficiale, dar a renunțat la această idee din cauza birocrației implicate. Chiar și în vârstă, miliardarul păstrează un spirit deschis și umorul, dezvăluind acest aspect al numelui său cu o notă de sinceritate și autoironie.

„În paşaport, scrie Ioan, nu scrie Ion. Tatăl meu a fost Ioan şi atunci m-a făcut şi pe mine Ioan. Am încercat, la un moment dat, să-mi schimb numele, să-mi pun Ion, dar trebuia să fac atâtea hârţoage, încât am renunţat. Ioan Ţiriac scrie în paşaport, născut în 1939, pe 9 mai, la Braşov“, a povestit Țiriac.

Ion Țiriac investește în România

Pe lângă această revelație personală, Ion Țiriac a continuat să ofere informații despre proiectele sale actuale. Unul dintre acestea este dezvoltarea unui patinoar în Otopeni, dar surprizele nu s-au oprit aici. Miliardarul a anunțat că Bucureștiul va găzdui din nou un turneu de tenis ATP 250, ceea ce a generat un val de entuziasm în comunitatea tenisului din România.

Cu toate acestea, proiectul major pe care îl are în plan și care a stârnit un interes considerabil este construcția complexului denumit „Țiriac City“. Cu o investiție estimată între 100 și 150 de milioane de euro, acest proiect ambițios va aduce o schimbare semnificativă pe scena sportului și a infrastructurii din România. Complexul, care va avea o suprafață totală de aproximativ 500.000 de metri pătrați, va cuprinde o varietate de facilități.

Printre acestea se numără o piscină olimpică, care va purta numele Camelia Potec, o legendă a înotului românesc. De asemenea, va fi inclusă o sală de gimnastică dedicată Nadiei Comăneci, o figură de referință în istoria sportului mondial. Cu un focus deosebit pe tenis, complexul va găzdui o academie de tenis echipată cu nu mai puțin de 30 de terenuri, subliniind angajamentul lui Țiriac față de dezvoltarea tenisului în România.

Pe lângă aceste facilități sportive de vârf, Țiriac City va include și un hotel modern și o sală polivalentă, demonstrând viziunea amplă a fostului tenismen pentru un proiect integrat și multifuncțional. Mai mult, proiectul va oferi și spații rezidențiale, contribuind la diversificarea ofertei de locuințe în zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: