Redactia.ro
Home » Știri » Care este prețul unui buncăr construit în România. Cât timp putem supraviețui în adăpostul subteran

Care este prețul unui buncăr construit în România. Cât timp putem supraviețui în adăpostul subteran

Care este prețul unui buncăr construit în România.

Care este prețul unui buncăr construit în România. În aceste momente, Rusia atacă Ucraina. Este cea de-a 8-a zi în care soldații ucraineni luptă contra rușilor. Oamenii din toate colțurile lumii sunt în stare de șoc în urma acestui război. O firmă din București a anunțat că realizează buncăre, la comandă. Cât costă un adăpost subteran și cât timp poți supraviețui în el?

Care este prețul unui buncăr construit în România. Cât timp putem supraviețui în adăpostul subteran

Rusia a invadat Ucraina, iar de opt zile, soldații și civilii ucraineni luptă pentru a-și apăra țara. Vladimir Putin continuă să atace Ucraina și se pare că nu se va opri până când nu o va demilitariza. Mii de ucrainei s-au adăpostit în buncăre, pentru a se feri de bombardamentele care au loc în Ucraina. În contexul tensiunilor de la granițele Ucrainei, românii nu au locuri sigure unde să se adăpostească în caz de război. Potrivit DCNews, în România există 4.5000 de buncăre, iar unele sunt atât de mici, încât nu pot găzdui mai mult de 3-4 familii. O firmă din România, cu fabrică la București, spune că fabrică buncăre, la comandă.

Buncarele noastre sunt unități de supraviețuire subterane și pot fi complet utilate. Acestea ofera siguranta in caz de calamitati, evenimente cu violente, safe room, explozie nucleara.Va puteți proiecta adăpostul subteran pentru a deveni birou, camera de gimnastică, sau camera de relaxare unde puteți petrece timp citind sau la o ceașcă de ceai.Buncarele sunt proiectate și fabricate în România, în fabrica noastra din Bucuresti unde deținem echipamente moderne de producție și control al calității realizate cu personal calificat”, anunta reprezentantii firmei.

Conform firmei, buncărul subteran asigur un mediu propice pentru surpraviețuire până la 6 luni în funcție de resursele disponibile și dimensiunea buncărului. „Buncarele noastre sunt construcții modulare astfel puteți opta pentru diferite configurații. Fiecare modul este proiectat sa se cupleze cu alte modele cu dimensiuni diferite, astfel vom forma un buncăr cu mai multe încăperi”.

Caracteristicile unui buncăr atomic

Reprezentanții firmei din București au declarat care sunt caracteristicile unui buncăr subteran în cazul unui război. Acesta este învelit în oțel pentru protecție și are ușă blindată cu sistem de blocare pe interior. De asemenea, buncărul poate fi folosit ca și camera de valori.

  • Invelit in oțel pentru o protectie maxima
  • Construcție cu pereți și uși etanșe cu garnitura
  • Pereți exteriori ranforsati confera rezistenta sporita în cazul exploziilor
  • Usa blindată cu sistem de blocare pe interior
  • Buncarul subteran poate fi folosit ca si camera de valori.
  • Camera de relaxare si sport.

Construcția buncărului începe prin asamblarea podelei care este din tabla aliată și profile laminate pentru ramforsare. Totodată, realizarea pereților este similară cu cea a podelei. „Asamblarea elementelor se face prin sudura cu cordon continuu pentru a asigura etanseitatea buncarului.la final sunt instalate conductele compartimentele incastrate si ușa de acces blindată.Ventilatie, Unități pentru tratare aer, controlul temperaturii, surse de energie electrică grup electrogen sau panouri solare, camera de decontaminare etc acestea sunt instalate la final si se verifica buna funcționare a sistemelor”, se arată în descrierea făcută de producător.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: