Redactia.ro
Home » Știri » Care este salariul mediu al unui administrator de bloc în București

Care este salariul mediu al unui administrator de bloc în București

Dacă stai la bloc, atunci cu siguranță știi că mult mai multe lucruri de plată decât dacă ai sta la casă. Printre acestea, alături de întreținere sau alte cheltuieli, trebuie să scoți bani din buzunar și pentru a plăti administratorul de bloc, pentru că nimeni nu face muncă pro bono! Iată ce salriu are, de fapt.

Ce salariu are, de fapt, un administrator de bloc

În fiecare lună, oamenii care locuiesc într-un bloc, trebuie să plătească și salariul administratorului. Astfel, un administrator de bloc poate să câștige între 30 și chiar 50 de lei pe lună, pentru fiecare apartament în parte pe care îl administrează.

Astfel, dacă este un bloc mare, cu multe familii, atunci sunt șanse mari să ai o remunerație bună, consistentă.

Totuși, trebuie luat în considerare și faptul că este destul de greu să administrezi atâtea apartamente și trebuie să rezolvi de fiecare dată situațiile de criză. Un alt factor care trebuie luat în considerare este că trebuie să urmezi niște cursuri de specialitate înainte de a putea deveni administrator de bloc. Acestea costă în jur de 500 de lei.

Cum poți deveni administrator de bloc

Pentru a deveni administratorului unui bloc, ai nevoie de o atestare din partea primăriei din raza căreia asociația de proprietari face pare. Administratorul are ca responsabilități managementul de proprietate şi managementul financiar.

„Poate deveni administrator de imobile oricare persoană fizică care absolvă un curs de calificare organizat de instituţii de profil şi obţine un atestat de la autoritatea publică locală”, susţinea Radu Opaina, în calitatea de preşedinte al Federaţiei Asociaţiilor de Proprietari din România (FAPR).

Ce mai trebuie să facă cineva care vrea să devină administrator de bloc? Trebuie să aibă capacitatea de exercitare a funcţiei sale şi să fi urmat un curs de pregătire, organizat de Consiliu Local cu asociațiile guvernamentale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: