Redactia.ro
Home » Știri » Vica Blochina ajunge în fața judecătorilor. Blondina este bună de plată

Vica Blochina ajunge în fața judecătorilor. Blondina este bună de plată

Vica Blochina a ajuns în fața judecătorilor, din  cauza datoriilor. Blondina s-a certat cu administratorul blocului în care locuiește. 

 

Vica, buna de plată

 

Blondina a fost somată de mai multe ori să își plătească datoriile pe care le are la întreținere, dar i s-a cerut să achite și partea sa pentru reparațiile făcute în bloc. Vica Blochina s-a trezit în plin proces, deschis  de administratorul pe care ani la rând l-a ignorat.

Magistrații i-au dat dreptate administratorului, după ce au analizat probele depuse la dosar împotriva blodninei. Vica este obligată acum să scoată bani din buzunar pentru a-șia chita datoriile.

„Obligă pârâta să plătească reclamantei suma de 2666,97 lei cu titlul de cote de întreţinere aferente perioadei august 2019-februarie 2020, suma de 609,15 lei cu titlul de fond de reparaţii curente, pentru aceeaşi perioadă, suma de 300 lei, fond curăţenie şi întreţinere spaţii comune aferent perioadei octombrie 2019-decembrie 2019, suma de 296,71 lei, penalităţi de întârziere la cotele de întreţinere şi fondurile menţionate anterior pentru perioada august 2019-noiembrie 2019, suma de 1139,33 lei, penalităţi de întârziere aferente obligațiilor de plată restante din perioada ianuarie 2019-iulie 2019, penalități calculate pentru perioada 27.09.2019-26.03.2020”, au dispus judecătorii în acest caz.

Acestea nu sunt singurele datorii ale blondinei. Vica Blochina mai are de achitat și 555 de lei, penalități pentru întreținerea neplătită în perioada noiembrie 2017-decembrie 2018. În plus, blondina mai are de dat 1.000 de lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Vica poate să conteste în termen de 30 de zile. Însă, acest lucru nu va face decât să îi amâne executarea silită blondinei, în condițiile în care aceasta este deja bună de plată.

 

Vica, la tribunal și acum 6 ani

 

Vica Blochina era la tribunal și în urmă cu  șase ani, din același motiv. Nu este prima dată când blondina ajunge în instanță pentru restanțe la întreținere. Asociația de locatari a blocului în care locuia o dădea în judecată pentru recidivă. Adunase datorii de mii de lei. Deși recunoștea că a uitat să plătească, blondina contesta penalitățile.

„Nu am crezut că problema este atât de gravă. M-am dus la administrație, am încercat să rezolv. Când am văzut care sunt sumele cu adevărat, mi s-a făcut rău”, a spus Vica Blochina la acea vreme.

 

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: