Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina, poză nud pe Instagram. Fanii au rămas surprinși

Vica Blochina, poză nud pe Instagram. Fanii au rămas surprinși

GALERIE FOTO (2) Vica Blochina

Vica Blochina face senzație și la 46 de ani. Vedeta s-a pozat …nud și a postat fotografia pe rețelele de socializare unde a adunat mii de comentarii și aprecieri din partea fanilor.

Vica Blochina, poză nud

Cu toate că are 46 de ani, Vica Blochina nu își arată vârsta. De curând, a postat pe rețelele sociale o fotografie în care apare nud.  A adunat mii de comentarii și apreciari din partea oamenilor, mai ales a bărbaților.

Sursă foto: Instagram

Cum au comentat fanii postarea

„Superbă, senzuală, prină de erotism”„Frumos trup” și „Rusoaico mea preferată” au fost doar câteva dintre comentariile pozitive pe care internauții le-au lăsat în dreptul fotografiei. Au existat însă și persoane nemulțumite, care au pus-o la zid pe Vica Blochina: „Mi-ai plăcut întotdeauna ca femeie ca mamă, dar cu așa o poză pe Instagram ce pot spune… Strigător la cer. Sincer, ai vrut să ne arăți ce?”.

Născută în Lituania, Vica Blochina este fostă balerină profesionistă, ceea ce i-a adus și un trup de invidiat. După ce a devenit cunoscută publicului larg drept amanta lui Victor Pițurcă, Vica Blochina a participat la mai multe show-uri TV și a reușit să-și facă un nume în lumea mondenă, ajungând să fie astăzi una dintre cele mai mediatizate vedete din țara noastră.

Vica Blochina a spus într-o emisiune la PROTV că l-a iubit cel mai mult pe Victor Pițurcă și că nu a mai existat o altă mare iubire după ce nu au mai fost împreună.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat, m-aș fi măritat cu el. Victor a fost bărbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vieții mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. Nu știu dacă soția lui știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni”, a spus Vica Blochina la PRO TV, în emisiunea „La Măruță”.

Din relația de 16 ani – între anii 1995 și 2011 – a Vicăi Blochina cu Victor Pițurcă a rezultat un băiat, Edan, născut în anul 2007, care acum are 12 ani. Victor Pițurcă este căsătorit de mai bine de 30 de ani cu Maria, care i-a dăruit doi copii: un băiat, Alex, și o fată, Claudia.

Victor Pițurcă îi plătește lui Edan 39.000 de lei/lună pensie alimentară

Vica Blochina s-a născut în 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vica s-a afirmat ca balerină în Clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania. La doar 20 de ani, Vica Blochina l-a întâlnit pe Victor Piţurcă, care pe atunci avea 39 de ani, chiar în localul în care lucra ca balerină, iar ea i-a fost amantă vreme de 16 ani.

Intrarea Vicăi Blochina în viața publică s-a produs pe fondul procesului de paternitate pe care fosta balerină i l-a intentat fostului selecţioner pentru recunoaşterea lui Edan, născut în 2007. În 2012, judecătorii au decis că Victor Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan și a fost somat să-i plătească Vicăi Blochina o pensie alimentară de 39.000 de lei lunar pentru cel mic.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: