Redactia.ro
Home » Monden » Vica Blochina și-ar dori un copil cu Ion Țiriac. Fosta lui Pițurcă a făcut mărturisiri indecente la TV

Vica Blochina și-ar dori un copil cu Ion Țiriac. Fosta lui Pițurcă a făcut mărturisiri indecente la TV

Vica Blochina

Vica Blochina este una dintre cele mai mediatizate vedete din România, personalitate care s-a făcut cunoscut drept amanta lui Victor Pițurcă. În vârstă de 46 de ani, vedeta originară din Polonia șochează cu fiecare apariție la TV. De data aceasta, Vica a apărut la emisiunea lui Cătălin Măruța de la Pro TV și a dezvăluit o dorință care pare că ardea de mai mult timp în sufletul ei. 

Vica Blochina vrea un copil cu Ion Țiriac

Vica Blochina a fost invitată la Măruță pentru a răspunde la câteva întrebări, un joc pe care Cătălin îl face de ceva timp cu invitații, și a fost foarte sinceră, așa cum ne-a obișnuit. Vedeta a avut de ales între a răspunde la întrebare sau a mânca bulete de cașcaval cu sos picant.

Vica blochina a primit întrebarea de la Cătălin Măruță, fără ca publicul să știe despre ce e vorba. Aceasta a răspuns direct și a dat un nume: Ion Țiriac. Pentru că nu a vurt să mănânce cașcavalul picant, aceasta a acceptat ca întrebarea să fie citită și telespectatorilor, astfel că la întrebarea ”Cu cine ai mai vrea să faci un copil?”, Vica Blochina a răspuns cu Ion Țiriac. Vedeta a continuat cu glume legate de ”cascaval”, referitor la averea fostului tenismen și a susținut că este sinceră.

Vica Blochina are un fiul cu Vitor Pițurcă

Vica Blochina a avut o relație tumultuoasă cu Victor Pițurcă, dar care s-a încheiat fericit, cu nașterea fiului lor. În prezent, cei doi se înțeleg foarte bine, după cum a anunțat Vica în repetate rânduri. După cum a dezvăluit chiar Vica, băiatul petrece mult timp și cu Victor Pițurcă: „Relația cu Piți este foarte bună, sunt norocoasă din acest punct de vedere. Copilul are un tată, au o relație foarte frumoasă. Tot respectul pentru el și familia lui. Îl iubesc foarte mult pe Edan, merge cu drag la ei”, a povestit vedeta.

Relația dintre cei doi nu a fost tot timpul ok. Victor Pițurcă nu a vrut să-l recunoască, dar Vica a câștigat un proces deschis în 2011. Testul ADN a confirmat că Piți este tatăl copilului și judecătorii au decis că trebuie să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro, dar și 2.900 de euro lunar.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: