Redactia.ro
Home » Monden » Care este secretul care stă la baza unei căsnicii sănătoase. Șerban Copoț: „Respir înainte să reacționez”

Care este secretul care stă la baza unei căsnicii sănătoase. Șerban Copoț: „Respir înainte să reacționez”

Care este secretul care stă la baza unei căsnicii sănătoase. Șerban Copoț

Șerban Copoț are o familie minunată alături de Roxana. Cei doi au o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 15 ani și  trei copii, Tudor în vârstă de 11 ani, Alex în vârstă de 6 ani și Ada-Noelle în vârstă de doar 2 anișori. Iată care este secretul care stă la baza căsniciei lor!

Care este secretul care stă la baza unei căsnicii sănătoase

Respectul este cheia dintre Șerban Copoț și Roxana! Deși mai apar și situații tensionate în familia Copoț, deoarece nu există căsnicie fără mici coborâșuri, vedeta și soția lui reușesc de fiecare dată să aplaneze situațiile:

„Asta face parte din bagajul de skill-uri pe care trebuie să le aibă un bărbat într-o familie. Există și reciprocă. Și ea știe să mă împace când mă supăr. Nu este o chestie care vine doar din partea mea, nu vreau să dau apă la moară fenomenului feminist extrem. Eu respect femeia, cu toată dragostea. Dar și ea respectă bărbatul. Nu este normal să existe echilibru? Asta este secretul.

Și eu a trebuit să renunț la lucruri, la fel și ea, dar nu le-am monitorizat niciodată și nici nu o să o facem. E mai înțeleaptă decât mine. Creează un climat de împăcare, nu de competiție. Eu sunt foarte competitiv, dar ea mi-a demonstrat că este mai înțeleaptă decât mine și am învățat de la ea să nu mai fiu așa de îndârjit. M-am schimbat foarte mult pe subiectul asta. Am învățat de la ea să las de la mine, să respir înainte să reacționez. Ne șlefuim unul pe celălalt” a dezvăluit vedeta la Antena Stars.

Șerban Copoț: „Am crescut împreună”

Îndrăgitul cântăreț și prezentator TV a mărturisit cu sufletul deschis că în relația de iubire cu soția lui a fost ușor să ajungă la consens și aplanare în situații conflictuale, deoarece au crescut împreună șlefuindu-se unul pe celălalt:

„Odată ce am crescut împreună, ne-am acceptat anumite chestii și le-am și șlefuit în timp ce creșteam. Toate lucrurile le tratăm cu calm, iar goangele mici sunt mici, mai bag eu cuțitul prin gard, mai fac câte o prostioară, dar nu e genul că m-am dus și am băut și m-am întors după câteva zile, cu toate că am libertatea să fac asta, dar nu o fac din respect pentru ea. Asta e șmecheria ei, îmi dă impresia că am lanțul foarte lung, iar eu de rușine nu trag de lanț”, a adăugat artistul ăn cadrul aceleași emisiuni.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: