Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care este singurul cuvânt pe care pasagerii nu au voie să îl rostească pe un vas de croazieră? Sigur nu știai 

Care este singurul cuvânt pe care pasagerii nu au voie să îl rostească pe un vas de croazieră? Sigur nu știai 

Care este singurul cuvânt pe care pasagerii nu au voie să îl rostească pe un vas de croazieră? Sigur nu știai 

Vacanțele pe mare sunt o ocazie minunată de a scăpa de agitația cotidiană și de a te bucura de aventuri maritime. Cu toate acestea, fiecare călătorie pe un vas de croazieră vine cu reguli și obiceiuri specifice pe care trebuie să le respecte pasagerii. Cu siguranță, mulți dintre noi nu știu ce cuvânt poate să declanșeze o adevărată furtună de reacții pe un astfel de vas.

Care este singurul cuvânt pe care pasagerii nu au voie să îl rostească pe un vas de croazieră?

Un TikToker, Marc Sebastian, a împărtășit recent o experiență surprinzătoare pe un vas de croazieră Royal Caribbean. Acest tânăr călătoreape ruta America de Sud – Antarctica, timp de 9 luni, iar acesta s-a confruntat cu diverse reguli și cerințe ale navei. Totuși, în timpul unei mese obișnuite, a spus ceva ce a stârnit o reacție neașteptată din partea celorlalți pasageri.

Cu toții știm cât de iconic și tragic a fost naufragiul Titanicului în 1912. Marc a menționat în mod neintenționat că vasul pe care se aflau era doar cu 30 de metri mai lung decât Titanicul. Această afirmație a fost suficientă pentru a stârni panică în rândul pasagerilor. Tacâmurile au căzut, iar chelnerii au izbucnit într-o tăcere uluitoare. A fost un moment ciudat pentru toată lumea din acea cameră de prânz.

„Am spus într-o cameră întreagă de oameni care luau prânzul că nava noastră este cu doar 30 de metri mai lungă decât Titanic. Când am spus asta, le-au căzut tacâmurile, iar chelnerii au icnit în tăcere.”

@marcsebastianf someone get whoopi on the line girl i have some goss for her #ultimateworldcruise #worldcruise #serenadeoftheseas #cruisetok #cruise #9monthcruise #titanic ♬ original sound – Marc Sebastian

Reacția internauților

Curând, unul dintre prietenii lui Marc l-a atenționat că pe un vas de croazieră nu este voie să vorbești despre Titanic. Acest lucru a venit ca o surpriză pentru el și a observat că menționarea tragediei maritime de proporții a cauzat disconfort în rândul pasagerilor. Concluzia este clară: pe un vas de croazieră, cuvântul „Titanic” este interzis.

Reacțiile la povestea lui Marc nu au întârziat să apară și în mediul online, unde mulți oameni au împărtășit opinii și experiențe similare. Comentariile au variat de la „Nu pot vorbi despre Titanic. Cu siguranță mi-ar strica experiența” până la „Este echivalent cu anunțarea unei bombe într-un aeroport”. Astfel, se pare că regula implicită de a evita menționarea Titanicului pe un vas de croazieră este bine respectată și pasagerii preferă să evite subiectul pentru a menține o atmosferă plăcută și lipsită de stres pe parcursul călătoriei.

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: