Redactia.ro
Home » Știri » Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii îl țin sub observație

Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii îl țin sub observație

Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii îl țin sub observație

Ion Iliescu se confruntă cu probleme de sănătate, la cei 91 de ani pe care îi are. Din primele informații, s-a aflat că medicii îl țin sub observație. 

Care este starea de sănătate a lui Ion Iliescu. Medicii îl țin sub observație

Ion Iliescu, fostul șef al statului, are probleme de sănătate. În acest context, tot mai mulți s-au înteresat care este starea de sănătate actuală a acestuia, având în vedere și vârsta înaintată. La 91 de ani, fostul președinte al României se confruntă cu mai multe probleme de sănătate atât de cunoscute de mulți nonagenari, fapt pentru care se află sub observația atentă a medicilor.

”În ultimii ani, de când nu a mai fost văzut public, Ion Iliescu a ajuns de mai multe ori la Spitalul Elias, din cauza unor probleme cardiace. El a fost și operat pe cord, iar acum are mai multe stenturi. Medicii îl țin și acum sub observație, chiar dacă Ion Iliescu stă mai mult pe acasă. De exemplu, la ultimele scrutinuri de vot el a solicitat urma mobilă acasă pentru a-şi exercita dreptul legislativIon Iliescu şi Nina sunt împreună de circa 70 de ani, dar nu au avut copii. Au însă un băiat de suflet. Este vorba despre Mihai Bujor Sion. Cei doi s-au ocupat de educaţia şi studiile bărbatului. Mihai Bujor Sion ar fi rămas orfan, după ce avionul în care se aflau părinţii săi s-ar fi prăbuşit în munţi, scrie bugetul.ro”, potrivit ciao.ro.

După dispariția unuia dintre cele mai longevive cupluri din politica românească, Mihai Bujor Sion ar putea intra în posesia unui apartament din București, cumpărat în 1996 și care măsoară 156 mp. De asemenea, Ion Iliescu a completat în declarația de avere din 2007 că deține 16 tablouri ale unor pictori români, dar şi diferite obiecte de artă, achiziţionate înainte şi după 1989. Amintim că Ion Iliescu şi Nina s-au cunoscut când aveau doar 18 ani.

Ce scrie în testamentul lui Ion Iliescu. S-a aflat cine îi va moşteni averea fostului preşedinte

Ion Iliescu, în vârstă de 91 de ani și-a pregătit deja testamentul. Deși nu a avut copii biologici, fostul președinte al României a înfiat un băiat în urmă cu mai bine de 40 de ani, Ion și Nina Iliescu au decis să îl ia de crescut pe Mihai Bujor Sion, rămas orfan de ambii părinți. Ion Iliescu a fost unul dintre personajele care a schimbat istoria României după ce a condus la căderea comunismului și instaurarea democrației în România.

Acesta a fost timp de 10 ani președintele țării, din 1990-1996 și 2000-2004. Fără doar și poate, Ion Ilieascu va rămâne unul dintre cele mai importante persoanje din istoria schimbării a țării. Fostul președinte este căsătorit cu Nina Iliescu de aproape 70 de ani, care este de profesie inginer chimist. De-a lungul timpului, aceasta a declarat că cel mai mare regret al cuplului este faptul că nu au putut avea copii biologici. ”Ne-am dorit foarte mult, dar nu a fost să fie. Soția mea a avut 3 sarcini, toate toxice. Am vrut, mai apoi, să înfiem, dar pe vremea aceea nu era posibil”, a spus Iliescu.

Deși nu l-au înfiat și în acte, Mihai Bujor Sion rămâne copilul de suflet al soților Iliescu. Potrivit Impact.ro, Ilieascu a lăsat un testament în care îi lasă toate bunurile sale lui Mihai, în vârstă de 54 de ani. Cei doi soți s-au ocupat de educația celui care acum este consulul României în Filipine. Mihai și-a început cariera ca șef al Cancelariei Prezidențiale pe vremea când tată său adoptiv era președintele României. Acesta a fost căsătorit cu actrița Ioana Marinescu, mama Mariei Marinescu, de care a divorțat în 2015. Ulterior, s-a căsătorit cu iubita cu 30 de ani mai tânără, Laura Iordache.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: