Redactia.ro
Home » Horoscop » Care este sufletul tau pereche in funcție de zodie

Care este sufletul tau pereche in funcție de zodie

Ai întrebat vreodată ce îți poate spune astrologia despre sufletul tău pereche? Analizând semnul tău zodiacal, poți afla mai multe despre compatibilitatea în dragoste. Iată caracteristicile pe care fiecare semn zodiacal ar trebui să le caute la un partener de viață.

BERBEC

Caută un partener încrezător și aventuros, capabil să țină pasul cu personalitatea sa energică. Compatibilități: Berbec, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

TAUR

Își dorește pe cineva romantic și loial, care să-i ofere atenție exclusivă. Compatibilități: Rac, Capricorn, Fecioară, Pești.

GEMENI

Caută o persoană cu simțul umorului, inteligentă și suficient de diferită pentru a-i menține interesul. Compatibilități: Leu, Balanță, Berbec, Vărsător.

RAC

Are nevoie de cineva inteligent, afectuos și empatic. Compatibilități: Scorpion, Taur, Pești, Fecioară.

LEU

Își dorește un partener încrezător, misterios și gata pentru aventură. Compatibilități: Gemeni, Balanță, Săgetător, Berbec.

FECIOARĂ

Caută pe cineva sofisticat, complex și dedicat relației. Compatibilități: Scorpion, Capricorn, Rac, Taur.

BALANȚĂ

Își dorește un partener care echilibrează aspectul fizic, inteligența și încrederea în sine. Compatibilități: Gemeni, Vărsător, Săgetător, Leu.

SCORPION

Are nevoie de un partener care să îi provoace pasiunea și intensitatea. Compatibilități: Pești, Fecioară, Capricorn, Rac.

SĂGETĂTOR

Caută pe cineva cu mintea deschisă, iubitor de libertate și care nu încearcă să îl schimbe. Compatibilități: Leu, Vărsător, Berbec, Balanță.

CAPRICORN

Își dorește un partener elegant, cu clasă și misterios, inteligent și loial. Compatibilități: Pești, Taur, Fecioară, Scorpion.

VĂRSĂTOR

Caută pe cineva amuzant, plin de viață și cu abilități culinare. Compatibilități: Balanță, Berbec, Gemeni, Săgetător.

PEȘTI

Au nevoie de un partener de încredere, creativ și pe aceeași lungime de undă. Compatibilități: Rac, Scorpion, Capricorn, Taur.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: