Redactia.ro
Home » Știri » Care este tariful cerut de Theo Rose pentru a susține un concert. Suma nu este deloc mică

Care este tariful cerut de Theo Rose pentru a susține un concert. Suma nu este deloc mică

Theo Rose a devenit una dintre cele mai solicitate artiste din industria muzicală românească, iar odată cu venirea pe lume a fiului ei, Sasha Ioan, tariful cerut pentru susținerea unui concert a cunoscut o creștere semnificativă. Deși se bucură de succes în cariera sa și de un program încărcat, Theo Rose se străduiește să își împartă timpul între viața profesională și cea personală, fiind prezentă atât în emisiuni TV, cât și pe scenă.

Care este onorariul cerut de artistă pentru a cânta la evenimente

Artista și-a reluat activitatea la scurt timp după nașterea fiului său în iunie 2023, fiind implicată în diverse proiecte, inclusiv la filmările pentru serialul “Clanul” de la Pro TV, aflat la ultimul sezon. De asemenea, Theo Rose a fost implicată în emisiunea Vocea României, unde a făcut parte din juriu în a doua parte a anului 2023. Cu un program atât de încărcat, artista a fost nevoită să își modifice tariful pentru susținerea unui concert live.

Pentru un concert cu durata de 60 de minute, Theo Rose solicită suma de 6.500 de euro. Această sumă poate crește în funcție de complexitatea spectacolului, ajungând până la 10.000 de euro pentru un show mai elaborat. Această modificare a tarifului cerut pentru concerte vine ca urmare a creșterii responsabilităților artistei odată cu venirea pe lume a fiului său, potrivit cancan.ro.

A angajat bonă pentru copilul ei

În plus, pentru a face față programului încărcat, Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, au decis să angajeze o bonă pentru a avea grijă de micuțul Sasha. Mama artistei vine în ajutor în weekend-uri, atunci când cei doi sunt implicați în evenimente sau concerte, permițându-i astfel lui Theo Rose să se odihnească și să se pregătească pentru spectacolele viitoare.

“Avem o bonă pe care am angajat-o în timpul săptămânii, după un program fix de la 8, până la o oră după amiază. După care, în weekend-uri, atunci când avem de cântat, vine mama și doarme nopțile cu el și pot și eu să mă odihnesc câteodată”, a spus vedeta acum ceva timp.

Cântăreața l-a întâlnit pentru prima dată pe Anghel Damian în timpul unui casting pentru serialul “Clanul”, unde acesta era membru în comisia de selecție. În momentul respectiv, vedeta se simțea extrem de emoționată și impresionată de serenitatea și calmul pe care actualul ei partener îl emana în timpul procesului de selecție.

” Eu îl urmăream cu foarte mare atenție, fără să îmi închipui că «ce îmi place mie de omul ăsta». A fost un impact așa, că eu îl mai văzusem în Vlad (serial). Dar nu știam ce face el aici, care e treaba, că el pentru mine era actor. Era foarte calm, foarte blând. Și mă uitam la el cu fascinație că îmi spune după fiecare dublă, ‘hai să facem, dar hai să schimbăm următoarele lucruri’.

Și mă uitam la el cum explica și mă vedeam pe mine. A fost de parcă mă vedeam pe mine încercând să fac pe cineva să facă, explicând cu blândețe”, a povestit Theo Rose în podcastul lui Horia Brenciu.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: