Redactia.ro
Home » Horoscop » Care este ziua norocoasă a fiecărei zodii în parte. Pe unii din ei norocul îi lovește la jumătatea săptămânii

Care este ziua norocoasă a fiecărei zodii în parte. Pe unii din ei norocul îi lovește la jumătatea săptămânii

Zi norocoasă pentru zodii

Până acum, probabil nu ai luat în considerare acest aspect, dar astrologia sugerează că fiecare nativ al horoscopului european ar avea o zi favorabilă în care se simt în elementul lor. Spre exemplu, reprezentanții anumitor semne zodiacale se simt cel mai bine în ziua de marți, în timp ce weekendul le aduce bucurie altor semne. Verifică mai jos pentru a vedea dacă acest aspect se aplică și în cazul tău.

Ce zi norocoasă ai în funcție de zodie

Berbec

Berbecii sunt mari fani ai weekendului, tocmai de aceea ziua de sâmbătă este ziua pe care o adoră. Din acest motiv există șanse mult mai mari ca norocul să fie de partea lor în acest moment.

Taur

Nici Taurul nu se lasă mai prejos, motiv pentru care duminica se destinde, după o săptămână în care a fost ocupat cu foarte multe sarcini. Fiind o persoană care are nevoie să își încarce bateriile, în ultima zi din săptămână va face asta, urmând ca norocul să îi surâdă.

Gemeni

Astrele au demonstrat de foarte multe ori că Gemenii sunt mult mai norocoși în fiecare marți, decât în alte zile. Acești nativi se bucură de experiențe minunate atât la locul de muncă, cât și în viața privată.

Rac

Miercurea este magică pentru Raci, tocmai de aceea a ajuns să fie ziua lor preferată și în același timp norocoasă. Universul este de partea lor din toate punctele de vedere.

Leu

Acești nativi nu duc deloc lipsă de noroc, tocmai de aceea se bucură pe cât posibil în momentul în care calendarul arată ziua de joi. Nici măcar weekendul nu îi aduce atât de multă bucurie precum îi aduce ziua de la mijlocul săptămânii.

Fecioară

Nativul din zodia Fecioară este caracterizat de perfecționism, ambiție și determinare. Pentru acești indivizi, ziua de luni aduce oportunități noi, noroc și prosperitate. Ei își găsesc satisfacția în organizarea planurilor pentru săptămâna ce urmează chiar din primele ore ale acestei zile.

Balanță

Pentru nativii din zodia Balanță, ziua de vineri pare să fie așteptată în permanență. Această anticipare a weekendului este asociată cu dorința de relaxare. Ești o persoană harnică, dedicată și responsabilă, dar care apreciază și importanța timpului de odihnă și distracție. A cincea zi a săptămânii te caracterizează în mod special.

Scorpion

Scorpionii se distrează de minune în timpul săptămânii, tocmai de aceea sunt în extaz în fiecare marți. Acești nativi ajung să se încarce cu energie și să se simtă foarte bine alături de cei dragi.

Săgetător

Sâmbăta este pentru petreceri, distracție și voie bună, iar Săgetătorii știu asta. Fiind persoane extrovertite, se alătură prietenilor lor și petrec până dimineață. Norocul este de partea lor în această zi.

Capricorn

Capricornii au parte de o porție dublă de noroc în timpul săptămânii, mai exact miercurea. Astrele sunt de partea lor, motiv pentru care pot juca la loto și au șanse foarte mari să câștige.

Vărsător

Nativul din zodia Vărsător simte un sentiment de ușurare de fiecare dată când vineri își face apariția. Weekendul și timpul petrecut alături de cei dragi sunt extrem de apreciate de tine.

Pești

Nativii din zodia Pești sunt familiști convinși, motiv pentru care ziua lor preferată este duminica, atunci când se adună toți membrii în jurul mesei. Norocul își face loc în viața lor, deoarece este singurul moment în care sunt pe deplin relaxați.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: