Redactia.ro
Home » Horoscop » Care este ziua ta norocoasă din luna august 2023, în funcție de zodie. Astrele fac previziuni mărețe

Care este ziua ta norocoasă din luna august 2023, în funcție de zodie. Astrele fac previziuni mărețe

August, ultima lună a verii, marchează nu numai trecerea timpului, ci și schimbări semnificative pe plan astrologic. Pentru mulți dintre noi, astrologia poate oferi indicii și orientări care ne ajută să navigăm în lumea plină de necunoscute în care trăim.

Luna august este una destul de complicată, mai ales cu intrarea lui Mercur în retrograd, dar nu vă faceți griji, căci avem pentru fiecare zodie câte o zi norocoasă!

Care este ziua norocoasă a lunii august 2023 pentru fiecare zodie

Berbec

Berbecii pot să-și marcheze ziua de 19 august în calendar, deoarece astrele îi favorizează. Este momentul potrivit pentru a pune în aplicare planurile ambițioase!

Taur

Pentru Taur, ziua norocoasă vine devreme, pe 6 august. Aceasta ar putea fi o ocazie excelentă pentru a începe ceva nou sau a finaliza un proiect important.

Gemeni

Gemenii pot să aștepte o zi norocoasă exact la jumătatea lunii, pe 15 august. Aceasta ar putea fi momentul de care aveți nevoie pentru a face acel pas înainte în viața voastră!

Rac

Racii ar putea avea nevoie de puțină răbdare, deoarece ziua lor norocoasă este pe 22 august. Cu toate acestea, lumina la capătul tunelului este garantată!

Leu

Pentru Lei, ziua norocoasă este chiar la începutul lunii, pe 2 august. Vă puteți aștepta la o zi plină de surprize și realizări!

Fecioară

Fecioarele își vor găsi ziua norocoasă pe 25 august, așadar, răbdarea va fi o virtute pentru a vă bucura de noroc.

Balanță și Gemeni

Balanța și Gemenii împart aceeași tendință de noroc la mijlocul lunii, cu Balanța care se bucură de o zi norocoasă pe 16 august. Astrele par să fie aliniate pentru a vă ajuta!

Scorpion

Scorpionul se poate bucura de ziua norocoasă pe 9 august. Este un moment potrivit pentru a vă concentra pe ceea ce doriți cu adevărat.

Săgetător

Săgetătorii sfidează tradiția, făcând din 13 august o zi norocoasă. Lăsați superstițiile deoparte și profitați de această zi!

Capricorn și Vărsător

Capricornul și Vărsătorul împart o zi norocoasă pe 28 august. Dacă formați un cuplu cu un nativ din aceste zodii, cine știe, poate că norocul vă va aduce o cerere în căsătorie sau o veste minunată!

Pești

Peștii se pot bucura de o zi perfectă pe 7 august. O zi ideală pentru reflecție și pentru a vă conecta cu sinele vostru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: