Redactia.ro
Home » Stil de viață » Care sunt tendințele în materie de cămăși pentru bărbați în anul 2023

Care sunt tendințele în materie de cămăși pentru bărbați în anul 2023

Cămașa este una dintre piesele de bază ale garderobei masculine. Poate fi purtată în aproape orice stil: clasic, casual, office și multe altele. Pentru a menține acest articol vestimentar proaspăt și la modă, designerii vin în mod constant cu ceva nou.

Ce cămăși se poartă anul acesta

Un bărbat adevărat ar trebui să fie întotdeauna conștient de principalele tendințe ale sezonului, astfel încât să poată alege cu ușurință o garderobă modernă și actualizată. În anul 2023-2024 se poartă:

• Clasicul

Fiecare bărbat ar trebui să aibă cel puțin două camasi barbati clasice în garderoba sa. Acestea ar fi potrivite atât pentru o ocazie festivă, cât și stilizate pentru o vizită de zi cu zi la birou, la restaurant sau la o întâlnire.
O culoare universală este albul. Va fi potrivită atât pentru sărbători, cât și pentru zilele săptămânii. Aceste camasi office barbati sunt de obicei monocrome. Dacă au un model sau un desen, acesta este mic, aproape imperceptibil. Opțiunile slim fit sunt bune pentru proprietarii unei figuri atletice.

• Modele cu carouri

Unul dintre cele mai populare imprimeuri pentru cămășile bărbătești în 2023 îl reprezintă carourile. Vei găsi pe piață variante cu carouri mari și mici, neutre și accentuate. Modelele cu două sau trei nuanțe calme sunt cele mai potrivite.

• Modele în dungi

Dungile pe cămăși sunt încă în vigoare. Avantajul acestor camasi casual barbati este că sunt mai puțin rigide. Poți să le porți la un prânz de afaceri și după aceea, cu mânecile suflecate, să mergi la o întâlnire de prieteni sau să te odihnești la natură. Dar ține cont: cu cât dunga este mai îngustă și mai discretă, cu atât este mai ușor să o asortezi cu un costum de afaceri.

• Modele cu imprimeuri izbitoare

Tendințele modei în cămășile pentru bărbați 2023 nu sunt lipsite de imprimeuri animalice și florale. Cu ajutorul culorilor strălucitoare poți crea o imagine elegantă neobișnuită.
Imprimeurile atractive sunt potrivite pentru petreceri și activități în aer liber. Dintre imprimeurile vegetale dă preferință plantelor mici, frunzelor și palmierilor, de asemenea, sunt în trend imagini neclare și imprimeuri animale. Nu există restricții în ceea ce privește culorile.

Ce culori predomină

Atunci când planifici să-ți cumperi o cămașă nouă, este recomandabil să privești și dincolo de culorile clasice. Opțiunile mai interesante și mai vibrante sunt, de asemenea, demne de un loc de onoare în garderoba unui bărbat.
Totuși, modelele de camasi ceremonie sunt albul și negrul. Dacă o cămașă albă pare depășită și plictisitoare, poți crea o combinație elegantă. Asorteaz-o cu o jachetă casual sau un cardigan tricotat și transform-o în ceva mai puțin formal.
Cămășile negre arată elegant cu o jachetă de piele sau un blazer închis la culoare și blugi. Din lista cămășilor elegante pentru bărbați 2023-2024 nu lipsesc modelele gri – piese versatile pentru birou și pentru contexte informale. Ele sunt ușor de asortat chiar și cu cele mai strălucitoare haine de accent. Un alt clasic elegant este cămașa bleumarin sau lila.
Tendințele sezonului sunt completate de modele discrete în tonuri de burgundy și bordeaux. Acestea pot fi găsite în cele mai recente colecții ale brandurilor de modă – arată elegant și moderat auster, însă nicidecum plictisitor.
Recunoscută ca fiind cea mai la modă cămașă este cămașa bărbătească cu mânecă lungă, cu croială slim fit și guler rigid. Principalul criteriu este calitatea bună și o croială impecabilă. O antitendință evidentă este o cămașă prea strâmtă sau o croială prea largă.
Odată ce știi ce cămăși bărbătești sunt în tendințe, tot ce trebuie să faci este să alegi cămașa potrivită pentru tine.

Descoperă eleganța și rafinamentul în cămășile de calitate superioară, confecționate din fir egiptean, în colecțiile semnate de Adina Buzatu. Poți vizita showroom-ul din Mall Băneasa, unde vei găsi o varietate de modele (unele exclusiv disponibile aici), care te vor impresiona prin design și atenția la detalii. Fii încrezător în alegerea ta, deoarece Adina Buzatu îți oferă consultanță personalizată în selectarea mărimii și a modelului potrivit pentru orice ocazie specială!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini