Redactia.ro
Home » TV » Cariera neștiută a lui Cătălin Măruță. Are și studii în domeniu, dar și-a suspendat activitatea când a devenit prezentator TV

Cariera neștiută a lui Cătălin Măruță. Are și studii în domeniu, dar și-a suspendat activitatea când a devenit prezentator TV

GALERIE FOTO (2)

Toți îl știu drept prezentator TV, însă, la bază, Cătălin Măruță are o altă pregătire profesională. Puțini sunt cei care știu că soțul Andrei și-a dorit să-i calce pe urme, profesional, tatălui său și că a și urma o facultate în această direcție.

Rolul de moderator TV îi vine mănușă, dar nu pentru această profesie s-a școlit Cătălin Măruță. Vedeta TV a urmat Facultatea de Drept, din cadrul Universității din București, pentru a-i călca pe urme tatălui său care lucrează în domeniul juridic. Cătălin Măruță a absolvit cursurile facultății și chiar s-a înscris în Barou, devenind avocat.

Cariera neștiută a lui Cătălin Măruță

Cătălin Măruță a povestit cândva că a ajuns chiar și să se prezinte în fața judecătorilor, pentru a-și susține cazurile, însă odată cu cariera în televiziune n-a mai avut timp să se dedice profesiei sale. El a luat câteva cazuri în interes personal, reprezentându-și prietenii, însă cele din urmă a decis să-și suspende activitatea din liptă de timp.

Cătălin Măruță e avocat

”Din când în când mă prezint în fața instanței, însă, din lipsă de timp, am decis să mă suspend din barou”, declara Măruță acum nu mult timp. Cât despre tatăl lui, Constantin Măruță a avut o îndelungată carieră ca judecător, însă acum e la pensie. El continuă să activeze ca avocat, la un cabinet privat, iar în restul timpului se dedică ”moșiei” de la Tg. Jiu.

Cătălin, alături de soția sa și de tatăl lui, Constantin Măruță

Vorbind despre fiul său, Constantin Măruță a declarat că e foarte mândru de faptul că are două facultăț. ”El a terminat și Dreptul și Jurnalismul, e avocat în Baroul București, dar e suspendat, cât timp are altă meserie”, declara tatăl lui Cătălin Măruță.