Redactia.ro
Home » Sport » Carla Suarez, probleme grave de sănătate! Ce mesaj i-a trimis Simona Halep

Carla Suarez, probleme grave de sănătate! Ce mesaj i-a trimis Simona Halep

Carla Suarez Navarro, simona halep

Carla Suarez Navarro a anunțat că suferă de cancer. Jucătoarea în vârstă de 31 de ani spune că are nevoie de câteva luni de tratament pentru a se vindeca. Mai multe jucătoare printre care și Simona Halep i-au trimis mesaje de încurajare.

Carla Suarez Navarro a făcut anunțul trist pe pagina sa oficială. De curând a aflat că are o formă de cancer limfatic. Și-a dat seama că ceva se întâmplă cu ea, după ce din luna iulie nu a mai putut să se antreneze pentru că obosea.

„Vă salut pe toți. Vreau să vă anunț că, acum câteva zile, am fost diagnosticată cu limfom. Este un limfom Hodgkin și o să am nevoie să fac șase luni chimioterapie. Medicii mi-au spus că a fost detectat rapid, e de mici dimensiuni și e vindecabil. Eu sunt bine și sunt calmă în acest moment și gata să înfrunt orice va veni. Trebuie să fac față unei realități complicate. E momentul să o accept și să merg înainte bazându-mă pe sfaturile medicilor. Merg întotdeauna înainte cu optimism peste obstacole. Răbdarea și încrederea de sine m-au ghidat în carieră. Cancerul nu e cel mai ușor rival cu care să te bați și o să am nevoie de cea mai tare luptă a mea,” a scris Carla Suarez pe rețelele de socializare.

Mesajul Simonei Halep

Când au aflat vestea cumplită mai multe jucătoare de tenis i-au trimis ibericei mesaje de încurajare.

”Carla, sunt atât de șocată și tristă să aflu această veste. Mă gândesc la tine, știu ce persoană puternică și specială ești, de aceea vei ieși cu bine din asta. Multe sărutări, Simo”, a scris românca.

”Carlita, dacă știu pe cineva care poate să se bată în situația asta, tu ești aceea! Ești o luptătoare și o mare campionă, cu multă pozitivitate. Îți trimit forță și îmbrățișări”, a scris Petra Kvitova.

Carla Suarez Navarro (locul 71 WTA) a câștigat două titluri WTA la simplu și trei la dublu. Cea mai bună clasare a jucatoarei din Spania a fost în februarie 2016, locul 6.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: