Redactia.ro
Home » Monden » Carla’s Dreams, anunț șocant pentru fani. Sergiu a anunțat că se retrage

Carla’s Dreams, anunț șocant pentru fani. Sergiu a anunțat că se retrage

GALERIE FOTO (3) Carla's Dreams, anunț șocant pentru fani

Carla’s Dreams, anunț șocant pentru fani. Celebrul artist a făcut un anunț surprinzător. Sergiu, liderul trupei Carla’s Dreams se retrage pentru o perioadă, dar va reveni cu noi planuri. Care este motivul?

Carla’s Dreams, anunț șocant pentru fani. Sergiu a anunțat că se retrage

Carla’s Dreams a reușit să impresioneze România cu talentul lor artistic. Trupa a devenit una dintre cele mai populare formații din țară. Artiștii din Republica Moldova au devenit apreciați, reușind să ajungă mereu pe primele poziții în trendingul autohton. Sergiu, solistul trupei a venit cu un anunț surprinzător. Cântărețul a transmis că vrea să se retragă din industria muzicală, dar nu definitiv. Sergiu a vrut să renunțe deja, dar pandemia de coronavirus i-a pus bețe în roate. Cu toate astea, artistul din Moldova a anunțat că nu va renunța complet la muzică, doar că nu mai vrea să urce pe scenă.

Trupa a fost invitată să cânte la un post de radio, ultima piesă lansată. Sergiu a făcut mai multe dezvăluiri legate despre planurile de viitor pe care le are. Conform acestuia, se va retrage din proiectul Carla’s Dreams, deoarece își dorește să facă altceva. „Sper să nu, să dea Domnul să nu. Tare sper să nu trebuiască să mă machiez și peste 10 ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez. Sunt atât de mulți oameni tineri cu potențial care merită să fie auziți. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat Sergiu.

De când s-au făcut remarcați, fanii trupei și-au dorit ca Sergiu să apară nemachiat în fața publicului. Ei bine, nici după ce și-a anunțat retragerea, artistul nu își va arăta chipul. Artistul a spus că nu el este cel cunoscut, ci personajul creat de el. „Faimos, dacă insiști să folosești acest termen, nu sunt eu, ci proiectul. Băiatul din proiect sesimte bine, am vorbit chiar ieri cu el. Eu îl savurez, dar nu cu toți și nu oriunde. Și uneori nu este doar despre succes. Sau nu pentru noi/mine”, a spus acesta într-un interviu pentru viva.ro .

Cine este trupa Carla’s Dreams

Carla’s Dreams este o formație din Republica Dominicană, care combină multe stiluri muzicale și care a reușit să devină una dintre cele mai ascultate trupe din România. Artiștii din Republica Moldova au lansat piese în limba engleză, română și rusă. Solistul trupei și colegii săi apar atât pe scenă, cât și în alte ipostase publice, numai cu fața pictată, cu glugă și ochelari de soare, pentru a nu fi recunoscuți. Trupa a devenit cunoscută după lansarea piesei P.O.H.U.I, alături de Inna.

În 2016, Sergiu a devenit jurat al emisiunii X Factor, iar în același an, trupa a câștiga Premiile Media Music la șapte categorii, printre care Best Group și Cea mai difuzată melodie. ‘Noi suntem un grup de amatori prinși în roata evenimentelor pe care probabil încă nu le înțelegem până la capăt. Măștile desenate sunt mereu mai sincere decât cele purtate pe ascuns’, mărturisea Carla’s Dreams.
Carla’s Dreams a colaborat de mai multe ori cu Delia, Killa Fonic și Inna. Melodiile trupei au ajuns imediat în top pe Youtube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: