Redactia.ro
Home » Monden » Cum arată fosta soție a lui Carla`s Dream? Motivul șocant al divorțului dintre cei doi

Cum arată fosta soție a lui Carla`s Dream? Motivul șocant al divorțului dintre cei doi

GALERIE FOTO (5) Fosta sotie a lui Carlas Dreams

Carla’s Dreams, unul dintre cei mai iubiți artiști ai momentului și-a ferit întreaga viața personală de ochii publicului. Dar, cu toate astea presa nu s-a dat bătută și a aflat că artistul a fost căsătorit timp de șapte ani și are și o fetiță.

Nelea Motricală, este femeia care i-a fost soție lui Carla’s Dreams și cea care i-a dăruit și o fetiță.

Cum arată fosta soție a lui Carla`s Dream? Motivul șocant al divorțului dintre cei doi

Carla`s Dreams a devenit una dintre cele mai iubite trupe din România. Deși toți membrii trupei sunt sunt pictați pe față, în cele din urmă s-a aflat cine este solistul trupei Carla`s Dreams.

Andrei Țărus, pe numele său adevărat este din Chișinău și a fost căsătorit cu o tânără din raionul Călărași, din Republica Moldova. Nelea Motricală, a fost soția lui Andrei timp de șapte ani. După ce absolvit cursurile facultății Mangement și Business Internațional la Universitatea Erasmus din Olanda, Rotterdam, Nekea și-a deschis o companie de turism, TripMoldova.

De asemenea, a condus o agenție de managment în afaceri și a făcut coaching pentru oamenii de afaceri.

Andrei Țăruș și Nelea Motricală s-au căsătorit în 2010, având o fetiță, dar mariajul lor s-a terminat în 2017, când au divorțat.

Carlas Dreams a divorțat după șapte ani de căsătorie

Conform Okmagazine.ro,  fetița a rămas cu mama ei, iar certurile lor se pare că au atât de intense, încât nu s-au putut înțelege la notar pentru custodie, programul de vizită a copilului și împărțirea averii.

De asemenea, cei doi nu s-au prezentat la proces, fiind trimiși avocații în instanță. Niciunul dintre ei nu a dorit să vorbească despre divorț, ceea ce înseamnă că între cei doi încă mai există respect.

Carlas Dreams este un proiect muzical din Republica Moldova care s-a înființat pe 18 ianuarie 2012. Numele vine de la Karla, un personaj masculin din romanele autorului John le Carre. De fiecare dată când apar în fața publicului, cei cinci membri ai trupei poartă un hanorac cu glugă și ochelari de soare, fiind mascați pe față.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: