Redactia.ro
Home » Monden » Carla’s Dreams, mesaj pentru colegii de breaslă: ”Terminați cu anxietatea. Asta este o scuză prostească”

Carla’s Dreams, mesaj pentru colegii de breaslă: ”Terminați cu anxietatea. Asta este o scuză prostească”

Carla's Dreams, mesaj pentru colegii artisti

Carla’s Dreams a avut un mesaj ferm pentru colegii săi artiști. Acesta le-a transmis să nu se mai plângă de anxietate și lipsa de concerte, deoarece unii oameni au situații și mai grave. Totodată, cântărețul, deși face parte din una dintre cele mai afectate industrii de criza epidemiologică, spune că el nu a întâmpinat probleme.

Carla’s Dreams, mesaj pentru colegii de breaslă: ”Terminați cu anxietatea. Asta este o scuză prostească”

Carla’s Dreams va face în acest an parte din juriul emisiunii ”SuperStar Romînia”, iar înainte de a începe marele show, artistul a oferit un interviu în care a precizat că nu a fost afectat de pandemie, asemeni multor colegi de breaslă. De altfel, Carla’s Dreams a punctat faptul că nici înainte de pandemie nu avea foarte multe concerte, deoarece nu mergea oriunde. Astfel că, nu a dus dorul scenei.

„Mi-e dor de anumite feluri de concerte și anumit fel de public. Mi-e dor de uimirea și plăcerea oamenilor, asta da. Dar așa în general de concerte, de scenă, nu îmi e dor. Eu nu sunt omul concertelor”, a declarat Carlas pentru EVZ.

Carla’s Dreams: ”Anxietate au toți, numai că unii o pun în față ca să nu lucreze. Se numesc leneși”

Cântărețul i-a îndemnat pe unii colegi din industrie să nu se mai vaite de traiul pe care-l duc acum, deoarece mulți dintre ei invocă faptul au intrat în depresie pentru a nu lucra. Artistul a precizat că mulți alți colegi de-ai lui, talentați, au luat-o către alte domenii, și de aceștia este păcat, pentru nu ar mai vrea să facă muzică în continuare. Carlas a mai spus că el nu a avut stare depresivă din cauza pandemiei.

”Terminați cu anxietatea asta odată. Asta este o scuză prostească. Anxietate au toți, numai că unii o pun în față ca să nu lucreze. Se numesc leneși. Auzi, anxietate. Eu depresie n-am avut, o duc mai bine decât alții. Mă tem să nu mă bată fulgerul din cer să spun că totul e rău. La mine a fost ok. Mai rău a fost la alții și sper să-și revină cât mai curând pentru că noi, artiștii, suntem în ultimul rând și am pierdut mult în această perioadă. Am pierdut și mulți oameni din muzică, au plecat mulți și nu cred că o să se mai întoarcă pentru că trebuie să mănânce, să aibă bani să supraviețuiască. Asta este păcat pentru că sunt oameni buni. Eu sper totuși să poată să revină că pauza asta lungă poate să se transforme în una permanentă”, a mai declarat juratul de la „Superstar România” pentru sursa citată.

Etichete: