Redactia.ro
Home » Monden » Carla’s Dreams renunță la mască, dar și la domeniul în care activează!

Carla’s Dreams renunță la mască, dar și la domeniul în care activează!

Este informația momentului. Se pare că artistul Carla’s Dreams își dorește să înceapă un nou capitol în viața lui. Pentru asta, artistul este dispus să renunțe la mască, dar și la domeniul în care activează. Carla’s Dreams a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți cântăreți de la noi din țară. Stilul lui stârnește interesul tuturor.

Oamenii sunt de-a dreptul nerăbdători să vadă cine este cu adevărat artistul lor preferat. De curând, Carla’s Dreams a dezvăluit câteva informații uimitoare, de necrezut pentru fanii săi.

Nu te așteptai la asta! Carla’s Dreams renunță la mască, dar și la domeniul în care activează

Carla’s Dreams recunoaște că și-a dorit de mai mult timp să se retragă din domeniul în care a activat atâți ani. Se pare că pandemia l-a împiedicat în acest sens. De asemenea, artistul vrea să renunțe la mască și să devină o persoană publică.

„Sper să nu trebuiască să mă machiez şi peste zece ani. Eu voiam să mă retrag de acum, dar pandemia m-a împiedicat. Vreau să mă reinventez.

Sunt atât de mulţi oameni tineri cu potenţial, care merită să fie auziţi. Prefer să ajut pe cineva”, a declarat cântărețul, în cadrul unui podcast realizat de Mihai Bobonete.

Nu te așteptai la asta! Carla’s Dreams renunță la mască, dar și la domeniul în care activează

În urmă cu aproximativ 4 luni, Carla’s Dreams a anunțat că vrea să se retragă din lumea muzicii, însă ceva l-a făcut să mai rămână o perioadă. El spunea că își dorește foarte mult să fie aproape de tinerii talentați și să îi ajute să își facă un nume în acest domeniu.

Cât despre picturile pe față, artistul a recunoscut că și-a dorit încă de la început ca el și trupa sa să aibă vieți liniștite în spatele camerelor de filmat și să nu fie hârțuiți pe stradă.

„Asta mi-a permis să fiu mai adevărat, mai sincer, uneori chiar abraziv şi abrupt. Libertatea, la fel ca expunerea, costă”, a continuat artistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: