Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă, cu sânii la vedere pe internet. Partenera lui Mircea Badea a uitat de sutien

Carmen Brumă, cu sânii la vedere pe internet. Partenera lui Mircea Badea a uitat de sutien

Leguma vedetă pentru femeile de peste 40 de ani! Carmen Brumă: „Foarte importantă pentru sănătate oaselor” 

Carmen Brumă arată formidabil la cei 43 de ani. Formele sale stârnesc imaginația tuturor bărbaților, iar Mircea Badea se poate considera unul dintre norocoși, având în vedere că este soțul ei. De curând, Carmen Brumă a postat pe rețelele de socializare o poză cu…sânii la vedere.

Carmen Brumă, cu sânii la vedere

Carmen Brumă are un trup de invidiat de multe doamne și domnișoare. La cei 43 de ani arată ca la 20. Formele sale pot înnebuni orice bărbat. De curând, Carmen a aprins imaginația acestora cu o poză de pe rețelele de socializare în care și-a lăsat sânii la vedere, informează Spynews.

Îmbrăcată cu o pereche de pantaloni scurți, roz, și cu o cămașă albă, descheiată complet, aceasta și-a pus în valoare formel sale apetisante, etalându-și bustul generos.

Carmen Brumă stă întinsă în pat. Vedeta poartă un maiou roz, cu dantelă neagră.

Sursa: Instagram

Carmen Brumă, program de slăbit

Carmen Brumă este cunoscută pentru stilul de viață sănătos pe care îl duce. Chiar a lansat și un program de slăbit pentru viitoarele mirese, care…a cam stârnit controverse. O mireasă a acuzat-o că ar fi copiat programul de la o altă vedetă: ”Te vinzi ieftin”, i-a ar fi scris pe un grup o viitoare mireasă.

”Mi s-a reproșat că în formatul pdf, achiziționat cu 30 de lei, au fost găsite prescurtări de cuvinte. Bineînțeles, ea își dorea să jignească și să își arate nemulțumirea așa că mi-a spus că mă vând ieftin. La 30 de lei primești programul alimentar complet pentru 8 săptămâni și accesul într-un grup de susținere și motivare unde eu răspund la întrebări, postez sfaturi, antrenamente. În urmă discutilor, s-a iscat un iureș pe pagină și au intervenit și alte fete. Când a început să jignească, i-am amintit că există o regulă de baza a acestui grup și că va fi exclusă dacă continuă. Ceea ce s-a și întâmplat”, a declarat Carmen Brumă pentru wowbiz.ro.

Carmen Brumă are un copil cu Mircea Badea, pe nume Vlad. Are grijă să îl alimenteze la fel de sănătos.

”Vlăduț e foarte încântat de sfecla rosie. Și ca să-l încurajez am făcut și pentru mine o pastă cu: albus de ou, sfeclă roșie fiarta (o sfecla mică) , jumătate de avocado, 1 lingurita pudra proteică din cânepă, zeama de lamaie, supa de legume (cât să se formeze o pasta), sare. Mă diversific”, a notat Carmen pe contul său de Facebook.

Carmen Brumă spune că pentru a ne menține imunitatea trebuie să nu avem doar o alimentație corespunzătoare, ci să facem și exercițiu fizic.

”Exercițiul fizic practicat în mod constant ajută organismului și ameliorează funcționarea sistemului imunitar. Antrenamentele pentru acasă din programele mele de slăbit, pe care le găsiți pe www.carmen-bruma.ro, sunt foarte utile și ușor de practicat, indiferent de perioadă sau buget. Dacă vreți să scăpați de kilogramele în plus, multe sau puține, acum e cel mai bine să începeți un program echilibrat bazat pe corectarea alimentației și deficit caloric. Motivul este temperatura de afară, care scade sau măcar ar trebui, iar organismul își va intensifica automat arderile pentru a se adapta. Nu neglijați hidratarea, care este la fel de importantă, chiar dacă în această perioadă nu mai simțiți atât de pregnant ca vara senzația de sete! Beți apă imediat ce vă treziți din somn și pe parcursul zilei, la fiecare oră”, a spus vedeta pentru Click.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: