Redactia.ro
Home » Monden » Carmen Brumă nu crede în monogamie. De ce nu se căsătorește cu Mircea Badea

Carmen Brumă nu crede în monogamie. De ce nu se căsătorește cu Mircea Badea

GALERIE FOTO (4) Carmen Brumă nu crede în monogamie

Carmen Brumă nu crede în monogamie. Formează un cuplu de mulți ani cu Mircea Badea și au împreună un copil de șapte ani. Cu toate astea, Carmen și Mircea nu s-au căsătorit și nici nu au de gând să o facă în viitorul apropiat. Antrenoarea de fitness susține că nu crede în monogamie.

Carmen Brumă nu crede în monogamie. De ce nu se căsătorește cu Mircea Badea

Carmen Brumă nu crede în monogamie. Antrenoarea de fitness este într-o relație de mulți ani cu prezentatorul TV Mircea Badea. Cei doi au fost mereu discreți cu viața lor personală. Carmen Brumă a vorbit despre căsătoria cu Mircea, tatăl copilului său. Acesta a mărturisit că prezentatorul de la Antena 3 a cerut-o de soție, dar ea a refuzat. Mai mult, vedeta a declarat că ea nu crede în monogamie, motiv pentru care nu se căsătorește.

„E adevărat că cei de la revistele pentru mirese mă tot pun pe copertă, poate-poate s-o lega ceva. În poze, sunt foarte măritabilă (…) Longevitatea în cuplu nu are legătură cu nişte simple formalităţi. Sunt suficient de multe acte în viaţa mea în acest moment.De ce aș mai face nuntă? După 400 de pupături îţi cam dispare cheful de nuntă. În plus, evenimentul în sine nu-mi place din postura de actor principal. Noi niciodată nu ne-am făcut planuri pe termen lung.Nu cred că oamenii sunt făcuţi să fie monogami”, spunea Carmen Brumă în urmă cu câțiva ani.

Multă lume s-a întrebat cum au reușit Carmen Brumă și Mircea Badea să mențină o relație atât de frumoasă. Cei doi s-au cunoscut în perioada când erau colegi la emisiunea „Noapte Târziu”, iar de atunci formează un cuplu. În cadrul unui interviu, Carmen a declarat că nu este o femeie posesivă și geloasă. „Depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice „Dă-mi și mie repede telefonul”, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el. Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb „Bună, unde ești?”. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, a mai spus Carmen Brumă.

Cum a început povestea de iubire dintre Carmen Brumă și Mircea Badea

Mircea Badea și Carmen Brumă s-au cunoscut în 1998, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost Mihai Mitoșeru. Cei doi au fost colegi de muncă, iar antrenoarea de fitness era asistenta lui Mircea și a lui Oreste. Relația lor de dragoste a început în 2000, dar au recunoscut că formează un cuplu abia după 8 ani, când au surprinși plimbându-se de mână pe plajă. Pe 14 mai, fiul celor doi va împlini 8 ani.

Vedeta nu vorbește des despre familia sa, dar în urmă cu ceva timp a mărturisit că nu s-a vaccinat. „Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”. Întrebată apoi ce fel de mamă este, Carmen a declarat: „Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, a spus Carmen Brumă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: