Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua are o soră mai mică. Cine este și cum arată

Carmen de la Sălciua are o soră mai mică. Cine este și cum arată

GALERIE FOTO (2) Cine este sora lui Carmen de la Salciua

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lumea manelelor. Deși ea este foarte celebră, puțini o cunosc și pe sora ei, cu care a lansat, la un moment dat, o melodie.

Carmen de la Sălciua are o soră mai mică. Cine este și cum arată

Carmen de la Sălciua are o soră mai mică, pe nume Daniela Racolța. Daniela îi seamănă leit celebrei artiste și are la fel de mult talent muzical. De altfel, conform paginii sale de Instagram, se pare că și Daniela activează în industria muzicii.

Carmen de la Sălciua își ajută sora să capete notorietate. Drept dovadă, la un moment dat, au lansat o piesă împreună, ”Pentru noi femeile”. Ambele surori au adunat peste 6 milioane de vizualizări la videoclipul de pe youtube.

Foto: captură youtube, Carmen de la Sălciua și sora ei, în videoclipul piesei lor

Daniela Racolța are peste 17 mii de urmăritori pe Instagram și se intitulează muzician. Pe rețelele de socializare are multe poza cu sora sa, drept dovadă că este foarte mândră de ea, dar și restul familiei. De atfel, Daniela Racoța are o siluetă de invidiat și pare pasionată de sport, căci are multe fotografii în ținute sportive.

Foto: Instagram Daniela Racolța

De ce nu are Carmen de la Sălciua copii

Întrebată de fani, pe rețelele de socializare, de ce nu are un copil până acum, având în vedere că a fost și căsăorită, Carmen de la Sălciua a răspuns astfel: „Pentru că sunt un om care gândește și pentru viitor, nu doar pentru moment! Și viitorul fericit al unui copil, în viziunea mea, înseamnă înțelegere, iubire și devotament între părinți!”, a spus ea.

Carmen de la Sălciua a fost căsătorită în trecut cu ”faimosul” de la Survivor România, Culiță Sterp. Dar, mariajul nu a durat se pare din cauza infidelităților acestuia. Se speculează chiar că Daniela Iliescu, actuala parteneră a artistului și care urmează să nască, ar fi fost una dintre amante.

”Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui! Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp). Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine, vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta”a povestit Carmen de la Sălciua, într-un interviu.

Carmen de la Sălciua și-a dorit o căsnicie lungă cu artistul, iar în urma divorțului cântăreața a recunoscut faptul că a suferit, deoarece l-a iubit.
”Și atunci când mergeam la evenimente el era un bărbat curtat, care atrage atenția, doar că ceea ce ne-a separat pe noi probabil este faptul că el se bucura foarte tare de chestia asta și uneori chiar acționa, adică… Subiectul divorțului și al mariajului nostru este un subiect închis de mult timp. M-a făcut să am anumite blocaje pentru că să treci printr-un divorț e un lucru destul de greu. Eu am crezut că va fi simplu, am crezut că va fi o despărțire oarecare, însă nu a fost așa, pentru că probabil am iubit, ca oricare altă femeie. Mi-am dorit o căsnicie, dar lucrurile nu au stat așa și viața merge mai departe. Întotdeauna am avut abilitatea să mă ridic și să merg mai departe”, a mai spus Carmen de la Sălciua.
Carmen de la Sălciua, declaraţie de dragoste pentru Culiţă Sterp în văzul  tuturor. "Te îndrăgosteşti de aceeaşi persoană" | Spynews.ro
adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: