Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Salciua, colaborare de senzatie. Cu cine va rupe canalul de YouTube

Carmen de la Salciua, colaborare de senzatie. Cu cine va rupe canalul de YouTube

Carmen de la Salciua se bucura de succesul muzical actual, de piese de top si de colaborari excelente. Daca piesa cu Jador este deja cunoscuta si a facut milioane de vizualizari in doar cateva ore, Carmen de la Salciua se indreapta spre o noua colaborare.

E frumoasa si rupe inimile tuturor barbatilor. In plus, Carmen de la Salciua se concentreaza foarte tare pe cariera muzicala, astfel ca, si alti artisti bat la usa ei pentru colaborari. Este si cazul lui Karym, care se afla deja in Bucuresti pentru filmarile ce vor avea loc saptamana viitoare.

Cine este Karym?

Karym este un artist cunoscut in Romania inca din 2017 pe cand lansa piesa “Anonim” alaturi de Mellina. In 2019 colabora cu Celina pentru piesa “La doua capete”. Insa, in ceea ce priveste viata privata a cantaretului, putina lume stie ca isi creste singur copilul, dupa a castigat acest drept in instanta: “Muzica înseamnă foarte mult pentru mine. Am renunțat la o viață foarte bună în Franța, unde eram stabilit cu fiul meu de mai bine de 1 an, pentru a mă întoarce în țară și a continua pe acest drum… și am ales bine. Cu siguranță vor mai fi sacrificii pe care le voi face pentru a ajunge acolo unde mi-am propus, dar se merită. Fac muzică de când mă știu și am făcut tot timpul ce mi-a plăcut. Am muncit mult, dar cu plăcere. Au trecut 9 ani de când ai venit pe lume, 9 ani în care am învățat să iubesc mai mult, sa iert mai mult, să mă joc mai mult, să râd mai mult, 9 ani de cand viata mea a capatat un sens. Îți mulțumesc pentru că îmi aduci atâta bucurie in fiecare zi! Te iubesc”, spunea Karym intr-un interviu.

Ramane de vazut daca noua colaborare muzicala dintre Karym si Carmen de la Salciua va fi la fel de benefica precum precedenta, cu Jador, care a stat zile bune pe primul loc in trendingul YouTube.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: