Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Artista se înțelege de minune cu noul său iubit

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Artista se înțelege de minune cu noul său iubit

GALERIE FOTO (2) Carmen de la Sălciua își dorește un copil

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Artista se declară o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Carmen trăiește o poveste de iubire alături de noul ei iubit, iar pe viitor își dorește să devină mamă.

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Artista se înțelege de minune cu noul său iubit

Carmen de la Sălciua își dorește un copil. Este una dintre cele mai apreciate artiste din România, iar în ultimii ani, melodiile sale au devenit hit-uri de succes. După multe eșecuri în dragoste, Carmen de la Sălciua și-a găsit sufletul pereche. Vedeta a visat mereu la o poveste de dragoste frumoasă,iar în acest an a avut noroc. Carmen de la Sălciua și-a găsit fericirea în brațele unui afacerist pe nume Marian Corcheș.

Deși vedeta a fost acuzată că ar fi intervenit în căsnicia lui Marian, se pare că apele s-au calmat. Marian Corcheș se află în plin divorț cu soția sa, care a declarat că relația dintre cei doi ar fi doar de ochi lumii. Pe rețelele de socializare, artista a postat o poză în care apare fericită alături de iubitul ei. Recent, ea a organizat o sesiune de întrebări și răspunsuri, la cererea fanilor. Unul dintre ei a profitat și a întrebat-o pe cântăreață când va deveni mamă. „Când o vrea Dumnezeu”, a fost răspunsul interpretei de muzică de petrecere.

Carmen si iubitul ei

Carmen de la Sălciua, dezvăluiri uluitoare despre mariajul cu Culiță Sterp

În urmă cu aproape trei ani, Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formau un cuplu de aur , dar povestea lor de dragoste s-a terminat. Carmen de la Sălciua a vorbit despre mariajul cu celebrul artist. Vedeta a mărturisit că l-a iertat pe fostul soț.„L-am iertat şi pe Culiţă, şi m-am iertat şi pe mine. Într-o poveste de iubire oamenii mai fac şi greşeli!.Într-o poveste de iubire faci şi greşeli, e inevitabil. Iar eu, cea care uram până acum doi ani singurătatea în viaţă sau în iubire, am ajuns parcă să o preţuiesc. Sunt conştientă că sunt încă preţuită, curtată, ba chiar vă pot spune că am primit şi câteva cereri de logodnă, ba chiar şi în căsătorie. Am ridicat însă un zid în jurul meu şi aştept acum ca cel ce va reuşi să-l doboare să ştie ce vrea de la viaţă”, a mai spus ea. ”, a spus cântăreața, pentru playtech.ro.

Carmen a spus că l-a felicitat pe Culiță după ce a devenit tătic. Vedeta a mărturisit că se bucură pentru el. „ Acum am ajuns într-o fază în care ştiu că vorbele, singure, nu mai sunt suficiente. E nevoie şi de fapte, care să le dubleze, care să-ţi arate că te poţi bizui pe cel de lângă tine. Mi-am învăţat lecţia singurătăţii şi cred că am ajuns în etapa în care voi accepta ceea ce-mi oferă mai bun viaţa. Altfel spus, dacă voi merge într-o bună zi la un mic magazin să-mi cumpăr nu ştiu ce şi acolo îmi voi întâlni marea iubire, o voi acceptat necondiţionat. Dacă inima-mi va spune că aşa va fi bine să fac, o voi face!”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: