Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, la un pas de tragedie. Artista a fost pe punctul de a face un accident rutier fatal

Carmen de la Sălciua, la un pas de tragedie. Artista a fost pe punctul de a face un accident rutier fatal

Vârsta reală a lui Carmen de la Sălciua. Renunță sau nu artista la muzică?

Carmen de la Sălciua, la un pas de tragedie. Artista a trecut prin momente cumplite în urmă cu câteva zile. Cântăreața a fost la un pas de a face un accident fatal. Din fericire, Carmen de la Sălciua și trupa ei au reușit să scape nevătămați. Aceasta se întorcea din Italia, unde avusese un concert. 

Carmen de la Sălciua, la un pas de tragedie. Artista a fost pe punctul de a face un accident rutier fatal

Weekend-ul trecut, Carmen de la Sălciua a tras o sperietură îngrozitoare. Artista a fost la un pas de tragedie, chiar înainte de concert. Cântăreața are multe evenimente, atât în țară cât și în afară. În urmă cu câteva zile, artista a mers în Italia, pentru a cânta la un eveniment. Concertul a decurs foarte bine, dar drumul către România era pe cale să se transforme într-o tragedie. Carmen a plecat din Italia spre România cu o mașină, iar pe autostrada din Ungaria era să facă accident. Vedeta a povestit că totul s-a întâmplat noaptea, când o mașină i-a apărut în față. Acesta venea de pe contrasens, iar cele două autoturisme au fost la un pas de accident. Din fericire, mașina în care se afla artista a reușit să evite impactul.

„Nu s-a întâmplat nimic rău, nu am avut nicio problemă. Doar că un șofer care cred că greșise vreo intrare pe autostradă, a intrat pe contrasens și era cât pe ce. Dar am avut înger păzitor. A fost așa un șoc, că el a virat stânga brusc, la o viteză foarte mare. El era la volan, noi eram cu toții în mașină și noi nici nu ne-am dat seama ce voia să facă.Nelu a crezut că sunt niște faruri de pe partea cealaltă, că erau faruri foarte tari, dar ele erau de pe partea noastră. L-am auzit că zice «aolo ce face omul ăsta».  Atunci ne-am trezit cu toții. Eu eram aproape ațipită, nici nu am văzut când s-a întâmplat.”, a declarat Carmen de la Sălciua, potrivit WOWbiz.ro.

Carmen de la Sălciua a trăit un șoc

Din fericire, saxofonistul trupei cu care cântă Carmen de la Sălciua a fost cel care a salvat situația. Acesta a evitat impactul în ultima secundă. Chiar dacă nu s-a întâmplat nimic, Carmen de la Sălciua a declarat că s-a speriat foarte tare .„Știu că după ne-a dat așa un soi de adrenalină în noi. Nu am mai putut nici să dormim, ne-a cuprins așa panică. Vezi că viața noastră e așa tot pe drumuri și chiar dacă te ferești tu poate vine cineva și intră în tine, vedem că oameni sunt de toate felurile”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

Carmen de la Sălciua are multe eveniment în această perioadă și este mai mereu pe drumuri. Vedeta se poate declara împlinită atât pe plan profesional, cât și personal. Artista s-a logodit în urmă cu câteva luni, după ce iubitul ei a cerut-o în căsătorie, în Dubai. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și profită de fiecare moment pentru a se simți bine unul cu celălalt.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: