Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp: ”Ne-au blestemat să fim despărțiți pentru totdeauna”

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp: ”Ne-au blestemat să fim despărțiți pentru totdeauna”

Cum arăta Carmen de la Sălciua la începutul carierei

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp. Cântăreața și-a pus fanii pe gânduri cu noua sa melodie. Versurile par că fac referire la Culiță Sterp, fostul ei soț. Acesta este acum împreună cu Daniela, cea care îl va face și tată în această vară. Carmen de la Sălciua dă semne că suferă, odată cu aflarea acestei vești.

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp: ”Ne-au blestemat să fim despărțiți pentru totdeauna”

Carmen de la Sălciua, mesaj subtil pentru Culiță Sterp. Noua melodie a artistei, ”Greșeala noastră” i-a pus fanii pe gânduri. Aceștia cred că versurile piesei fac referire la Culiță Sterp, care urmează să devină tată în această vară. După ce a divorțat de Carmen de la Sălciua, Culiță Sterp și-a găsit, în cele din urmă, o altă femeia care să-i fie alături, Daniela, informează wowbiz.ro

Daniela este împreună de un an cu artistul, care acum se află peste hotare, în Republica Dominicană, la Survivor România. Daniela este cea care îi va face o fetiță lui Culiță Sterp. Deși a trecut ceva timp de când Carmen de la Sălciua a divorțat de cântăreț, ea dă de înțeles prin melodiile sale că și-ar mai dori să fie împreună cu el. Totodată, atunci când a aflat că acesta va deveni tată, Carmen de la Sălciua a avut urări de bine la adresa cântărețului și a Danielei.

Image result for culita sterp si daniela

„Ochi răi ne-au blestemat să fim ca soarele și luna,/ Despărțiți pentru totdeauna!”, sunt unele dintre  versurile piesei ”Greșeala noastră”, interpretată de Carmen de la Sălciua.

Fanii au venit imediat cu reacții la piesa care le-a stârnit semne de întrebare.

Frumoasă melodia dar este dedicată lui Culita, știind că îi vine un bebe pe lume si nu vor mai putea fi împreună niciodată, păcat dar doar ei doi știu adevărul dintre ei doi!!!/ CULITA  a fost un naiv cu asa femeie nu va mai intalni niciodata in viata cand va regreta va fi prea tarziu…./ Tu vei fi mereu iubitä de noi❤sint bärbati mai frumosi ca fostul,cine nu este in viata ta nu te iubeste cu adevärat/ Ce a pierdut culiţă o femeie superbă/ Carmen eu cred in intuiția mea ca si Culita nu te poate uita sa vezi”, sunt doar câteva comentarii lăsate de internauți pe YouTube.

Image result for carmen de la salciua greseala noastra

Ce crede Carmen de la Sălciua despre relația lui Culiță Sterp cu Daniela Iliescu

Într-un interviu acordat, zilele trecute, pentru Kanal D, Carmen de la Sălciua a mărturisit că se aștepta ca fostul ei soț să devină tată și speră ca să-i fie fiel Danielei Iliescu. De altfel, artista a lăsat de înțeles că aceasta ar fi fost amanta lui Culiță pe vremea când ei doi erau împreună.

Image result for carmen de la salciua si culita sterp

”Oarecum mă așteptam să primesc vestea asta pentru că ei au o relație de ceva vreme, eu știam că Culiță își dorea copii și îi felicit și pe el și pe ea pentru că un copil este o binecuvântare. Sper să fie fericiți, sper că atunci când se va întoarce de la Survivor să fie un bărbat pregătit pentru viață și această femeie să îl poată schimba. Să fie un bărbat cuminte, să fie un bărbat fidel și să aibă grijă de familia lui!Ea a fost și la nunta noastră, a fost și la nunta Ilenei (n.r.- sora lui Culiță Sterp). Nu am speculat nimic pentru că în momentul acela noi eram împăcați, ne era foarte bine, vorbeam, ne iubeam și nu am avut timp să mă uit la fiecare invitat sau care și ce privire are față de soțul meu. El este un bărbat iubit și curtat de foarte multe femei și niciodată nu mi-am pus problema asta”,  a povestit Carmen de la Sălciua, pentru Teo Show.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: