Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua o „copiază” pe fosta ei soacră. Mesajul pe care l-a transmis după ce a trecut în tabăra Părintelui Calistrat

Carmen de la Sălciua o „copiază” pe fosta ei soacră. Mesajul pe care l-a transmis după ce a trecut în tabăra Părintelui Calistrat

Carmen de la Sălciua

Preotul Calistrat de la mânăstirea Vlădiceni din Iași, o vedetă în online, a fost filmat în timp ce lovește o femeie în curtea bisericii. Apoi, într-un discurs mai lung de 15 minute, preotul a făcut o serie de acuze la adresa femeii lovite și a surorii sale, spunând de mai multe ori că acestea ar suferi de „deviații de comportament”.

A susținut că este nevinovat, că a fost provocat și că de fapt doar a împins-o pe femeia respectivă. În filmare, însă, se vede că în urma loviturii aplicate de preot victima a căzut la pământ.

Calistrat, apărat de Carmen de la Sălciua

Cei care l-au apreciat până acum pe Părintele Calistrat nu dau semne că şi-au schimbat opinia despre preot. Printre aceste persoane se numără şi Carmen de la Sălciua. La fel ca fosta ei soacră, mama Geta, bruneta a încercat să-i găsească bărbatului circumstanţe atenuante.

Prea multă prigoană împotriva Bisericii şi a slujitorilor ei. Dumnezeu şi Maica Sfântă să vă ocrotească în acest război al Binelui cu Răul… să puteţi aduce multe suflete la credinţă. Presiunea şi nedreptăţile sunt în toate domeniile şi doar rugăciunea le poate ţine deoparte!”, a postat Carmen de la Sălciua.

„Eu chiar nu sunt adepta la violență și la bătaie și la jigniri pentru că nu îs, dar de data asta îl felicit pe Părintele Calistrat din tot sufletul, din toată inima mea deci așa cumva mi-o crescut inima în mine.

Îl felicit pentru tot ce, pentru persoana lui, pentru tot ce îi el, merită frate, merită datu-le câte una, câte o palmă cu piciorul câteodată”, a spus şi mama Geta pe TikTok.

„Călugării nu montează femei”

Calistrat Chifan le acuză pe cele două femei din curtea bisericii inclusiv de faptul că ar fi încercat să-i transforme pe preoții de la mănăstire în iubiții lor, făcându-i chiar lui avansuri.

„Întrebau oameni din parcare dacă sunt bolnav sau sănătos, că sunt inabordabil; eu le-am spus în față că călugării nu se însoară, nu se mărită, nu fac copii, nu montează femei și nu au atitudini bărbătești: «înțelegeți, e plin orașul de bărbați!» Au zis că mă dau în judecată că le-am stricat imaginea, că una dintre fete am impresia că e magistru la tribunal”, a spus preotul Calistrat Chifan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: